Să ne reamintim de Kriya – Karuna

Reprezintă al doilea simbol din gradul al II-lea Karuna Practicant şi esenţa acestuia este echilibrul perfect între materie şi spirit. De aceea simbolul se desenează cu ambele mâini simultan, el simbolizând repartizarea egală a valorilor şi echilibrul dintre Yin şi Yang.

Se foloseşte pentru materializarea proiectelor practice de orice fel şi realizarea lor sigură. Aplicarea pe propria persoană se face pentru împlinirea dorinţelor.

Acesta este simbolul care intermediază, în plan Divin, îndeplinirea dorinţelor materiale, le aduce îndeplinirea în planul real. De exemplu, dacă ne imaginăm un măr, ştim că acesta există deja în planurile astrale, fiind creat de mintea noastră. Dacă asupra acestui concept de „mărˮ aplicăm simbolul Kriya, suprapunem realitatea astrală peste realitatea fizică şi astfel mărul devine realitate. Posibil să ni se ofere un măr sau vom cumpăra mere şi vom găsi unul identic cu cel creat de imaginaţia noastră. Această metodă funcţionează pentru orice. Materializarea dorinţelor fizice este înlesnită de aplicarea mentală a acestui simbol.

Putem practica o meditaţie de manifestare specifică, aplicând iniţial simbolul Kriya deasupra chakrei coroană. Mai întâi, trebuie să ştiţi ce vreţi clar, în amănunt, fie că vă doriţi o maşină nouă (modelul, anul, culoarea, accesoriile, etc.), sau un talent, aptitudine. Puteţi folosi metoda descrisă în postarea  mea: MANIFESTAREA.

Simbolul Kriya transformă ideile în acţiune, manifestând tot ceea ce este benefic pentru fiecare. Chiar dacă nu ştiţi exact ce doriţi sau de ce aveţi nevoie, simpla aplicare a simbolului Kriya deasupra chakrei coroană cu intenţia să primiţi toate darurile Divine pe care le meritaţi va face ca tot ce este creat în planurile astrale şi este benefic pentru fiecare să vină la manifestare. Nu uitaţi însă să gândiţi benefic, astfel veţi atrage din astral lucrurile bune, deoarece intraţi în rezonanţă cu entităţile de lumină benefice ce vă vor asista în îndeplinirea şi aducerea la manifestare a dorinţelor! Gândind rău puteţi intra în rezonanţă malefică cu entităţi şi forme energetice negative din astralul inferior care vă vor aduce ghinioane şi vă vor da coşmaruri care, din păcate, pot deveni realitate.

Kriya poate ajuta la alegerea dintre mai multe variante de acţiune într-o anumită situaţie sau alegerea unuia dintre mai multe obiecte, case, maşini, etc. Aplicând simbolul Kriya vom FI GHIDAŢI ÎN REALIZAREA ALEGERILOR de orice natură din propria viaţă. Vom fi astfel conştienţi că am ales în conformitate cu voia Divină şi că opţiunile noastre sunt cele optime. De exemplu doriţi să vă achiziţionaţi un automobil şi nu ştiţi exact spre ce marcă să optaţi, puteţi să faceţi o listă cu variantele posibile şi să aplicaţi simbolul Kriya pe această listă pentru a vi se revela opţiunea optimă, benefică pentru dumneavoastră.

  Altă metodă pentru materializarea scopurilor este, după cum am mai scris:

Se scrie pe hârtie scopul respectiv, exprimat în termenii unei afirmaţii (Ex: „Am 20 de pacienţi pe zi”). Se aplică apoi Kriya deasupra hârtiei şi se dă Energia Kriya Reiki ţinând hârtia în palmele activate în fiecare zi. Dacă scopul ales este conform „binelui dumneavoastră superior” veţi constata că au loc „coincidenţe” care vă ajută să vă materializaţi scopul.

Ajută la concentrarea pe o anumită problemă.

Aplicarea simbolului Kriya pe chakra celui deal treilea ochi îndepărtează rezistenţele inconştiente şi asistă în amplificarea capacităţii de concentrare. Fie că este vorba despre examene, fie că este vorba de curăţenia de primavară, simbolul Kriya poate ajuta.

ÎMPĂMÂNTEAZĂ, conectează cu pământul. Dacă se desenează sau se vizualizează simbolul Kriya pe o altă persoană sau pe noi de la şolduri în jos, până la tălpi, acesta împământează. Se vizualizează fiecare parte a simbolului mergând în jos pe picioare. Se începe cu liniile orizontale de la nivelul şoldurilor şi se termină cu spiralele pe tălpile picioarelor. Astfel vom fi ghidaţi pe calea proprie în viaţă, într-o manieră foarte concretă.

Kriya poate armoniza întreaga rasă omenească: (CKR+HSZSN+DKM+KRIYA+HARTH+SHANTI).

Kriya se poate aplica mental împreună cu simbolul distanţei – Hon Sha Ze Sho Nen pe un planiglob sau pe o hartă a globului pământesc sau a unei regiuni pentru a ajuta la elevarea spirituală a locuitorilor din zonele respective.

Spiritual, simbolul Kriya conectează la Îngerii Creativităţii. Darurile spirituale pe care ni le oferă: Ei ne pot ajuta să fim creativi în întreaga viaţă, să ne exprimăm expresiv în tot ceea ce facem, ne transmit puterea creatoare care vine de la Dumnezeu, etc.

Prietenia, armonia şi colaborarea interumană sunt amplificate prin utilizarea simbolului Kriya.

Aplicarea simbolului Kriya între două persoane sau pe o fotografie cu persoanele în cauză, sau prin metoda „proxyˮ, împreună cu simbolul de distanţă din Reiki tradiţional, amplifică comunicarea, măreşte nivelul de înţelegere reciprocă şi respectul reciproc. Ajută la întărirea sentimentelor de prietenie, de colaborare şi de înţelegere interumană. Se pot îmbunătăţi prin această metodă relaţiile de prietenie, relaţiile de cuplu, relaţiile de servici, între şefi şi angajaţi sau între angajaţii înşişi. Prin aplicarea simbolului Kriya se poate crea o atmosferă de comunicare propice afacerilor optime cu profit maxim, se pot crea grupuri de discuţii în care comunicarea să fie eficientă şi toţi membri grupului să se înţeleagă reciproc.

Oriunde se aplică simbolul Kriya armonia este „injectatăˮ. Este recomandat să injectaţi cu armonie oriunde mergeţi!

(Acest material cuprinde informații din cursurile Karuna Reiki, cartea Karuna-Risvan Vlad Rusu și din experiență proprie.)

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *