„RUPEREA” JURĂMINTELOR

Pentru a putea „rupe” jurămintele care vă împiedică evoluţia în această viaţă puteţi practica pentru 40 de zile consecutive sau măcar pentru cel puţin 21 de zile următoarele afirmaţii:

„Rup acum toate jurămintele făcute pentru a experimenta iluzia necunoașterii.
Ca un purtător de lumină în familia mea genetică rup aceste jurăminte pentru mine si pentru toţi strămoşii mei pe orice linie temporală, trecută, prezentă sau viitoare.
Ca un servitor al luminii anulez acum toate jurămintele făcute în numele sărăciei, a celibatului, a sacrificiului de sine, orice tip de jurământ şi orice jurământ al răului în orice formă a sa. Anulez toate efectele acestor legăminte şi cer să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.
Declar nule şi fără valoare aceste jurăminte pentru încarnarea prezentă şi pentru toate încarnările din orice alt loc si timp, realitate paralelă, universuri paralele, realităţi alternative, universuri alternative, în orice sistem solar şi în toate sistemele solare şi dimensiunile Sursei Divine, pentru mine şi pentru orice strămoş al meu pe orice linie de timp. Aşa să fie şi pentru orice succesor/urmaş al meu în orice timp şi în orice spaţiu.
Cer să fie eliberate toate cristalele, grilele, instrumentele, formele gând, emoţiile, matricile, memoriile celulare, reprezentările realităţii, limitările genetice şi moartea, ACUM!
În numele legii harului, a iertării, a compasiunii, prin Voia Creatorului, invoc acum trezirea!
Prin voia Creatorului, eu sunt treaz/ trează!”

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *