RUGĂCIUNI UTILE ÎN DIFERITE SITUAŢII

Rugăciune către Arhanghelul Mihail

Arhanghele Mihail, te rog sa vii alaturi de (numele persoanei) si sa traiesti împreuna cu el. Te rog sa-i stai alaturi si sa îi dai lui (numele persoanei) mai mult curaj, credinta si protectie. Te rog sa-l îndrumi foarte limpede si în toate situatiile pe (numele persoanei), astfel încât gândurile lui sa fie aliniate la iubirea Divina. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea unei neîntelegeri

Dragi îngeri pazitori ai lui (numele) am inima grea de suferinta, suparare si vinovatie. Vreau sa fiu sigur ca ma port bine cu ei si ma rog la voi pentru ajutor si îndrumare. Va rog sa vorbiti cu (numele) si sa-l/s-o ajutati pe (numele) sa ma înteleaga mai bine. Va rog sa ne ajutati sa trecem peste mândria si orgoliile noastre si sa ne expimam adevarata iubire reciproca. Va cer ajutorul pentru a aduce pace în acesta situatie. Va multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea de dependenta

Arhanghele Uriel, te rog sa intri în gândurile si emotiile copiilor mei si sa-i ajuti sa-si piarda teama de iubire. As vrea ca toate urmarile greselilor facute în relatii anterioare sa fie desfacute în toate privintele posibile. Te rog sa-i ajuti pe copiii mei sa se dezbare de toata furia sau încrâncenarea pe care o pastreaza în inima. Acum îmi imaginez un glob enorm de lumina stralucitoare, care îi umple pe copiii mei. Stiu ca acum copiii mei sunt plini de lumina si iubirea lui Dumnezeu si ca în ei nu mai exista nici un gol. Copiii mei sunt împliniti, multumiti cu bogatiile interioare ale iubirii. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea de hiperactivitate

Arhanghele Uriel, tu ai puterea de a linisti marile si de a reda stabilitatea pamântului, stiu ca ai puterea de a-i calma si linisti si pe copiii mei. Te rog sa-i ajuti sa se simta linistiti în sinea lor si sa se manifeste pasnic în afara. Te rog sa aduci pacea lui Dumnezeu în inima copiilor mei. Te rog sa ma ajuti sa am rabdare si întelegere fata de copiii mei si fata de mine. Amin.

Rugaciune pentru a deveni mai organizat

Îi chem acum pe îngerii organizarii. Va rog sa-mi ajutati copiii sa poata sa se concentreze mai bine. Va cer îndrumarea pentru a reduce haosul si dezordinea din vietile noastre. Va rog sa-mi sfatuiti copiii asupra importantei de a fi constienti si organizati si va rog sa-i ajutati sa-si creeze un sistem de organizare pe masura personalitatii lor. Va rog sa-mi dati îndrumari clare despre cum îmi pot ajuta copiii sa devina si sa ramâna concentrati si organizati. Ajutati-mi copiii sa-si duca lucrarile la bun sfârsit si sa le predea la timp. Va multumesc. Amin.

Rugaciune pentru Pacea si Fericirea familiei

Arhanghele Uriel, sunt îngrijorat pentru ca familia mea pare nefericita. Poti, te rog, sa ne vii în ajutor, de îndata? Întrucât acesta situatie ne afecteaza pe toti cei din casa, te rog sa intri în inima fiecaruia dintre noi si sa îndepartezi resturile de teama. Te rog elimina greselile noastre de gândire si elimina efectele acelor greseli. Ajuta-ne sa ne eliberam de încrâncenare si sa renuntam la învinovatiri si resentimente. Cer interventia îngerilor pazitori ai fiecarei persoane din aceasta casa, ca sa aduca pace si iubire în caminul nostru. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru protejarea copiilor

Doamne, te rog sa le trimiti copiilor mei îngerii Tai protectori, acum. Te rog sa-i înconjori pe (numele copiilor ) cu mai multi îngeri care sa vegheze asupra lor, sa-i îndrume si sa-i protejeze. Te rog, da-mi un semn daca trebuie sa fac ceva anume pentru a ajuta si eu la acest proces. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru protectie înainte de culcare

Arhanghele Mihail, te rog sa vii la mine acum si sa duci de-aici toate fiintele care nu sunt îngerii sau spiritele mele calauzitoare. Te rog sa le iei si sa le duci si pe ele si orice are legatura cu frica, direct la Lumina. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru anularea efectelor unei greseli

Draga Doamne Dumnezeul meu, recunosc ca am facut o greseala si te rog ca toate urmarile acelei greseli sa fie anulate în toate directiile din timp – trecut, prezent si viitor – pentru toti cei afectati. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru împăcare

Va rog sa ma ajutati dragi îngeri, ca sa fac pace în aceasta situatie. Va rog sa ne ajutati pe amândoi sa vedem, fiecare, lumina si iubirea Divina din celalalt, în loc sa ne concentram pe teama si întuneric. Va multumesc, dragi îngeri, pentru aceasta vindecare. Amin.

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *