Rugăciuni şi Scurtă tehnică de a scăpa de vrăji sau blesteme

Vă confruntaţi cu dureri de cap, nervozitate, stare de confuzie şi deprimare, căderea rapidă a părului, somn agitat şi coșmaruri, scandaluri, violență domestică, pierdera banilor, investiţii proaste, ghinion în dragostesau sau în orice plan al vieţii, stare constantă de greaţă şi simţirea unui nod în stomac, parcă nimic nu vă reuşeşte, tulburări și tot felul de energie negativă în propria casă? Orice aţi face și orice tehnici aţi practica, această energie negativă nu dispare? Posibil să aveți de a face cu o formă mai mare de energie impură acumulată, care de obicei este un demon.

 Ce sunt demoni și modul în care acestea sunt legaţi de energii întunecate?

 Demonii sunt legaţi și atrași de oameni cu energie negativă foarte puternică. Ei se hrănesc cu emoțiile negative ale altor oameni prin controlul sistemului nervos central. Un demon poate, de asemenea trăi în casa dvs, din cauza unui blestem pus familia și casa dvs. Blestemul functioneaza de fapt, prin apelarea unui puternic sistem de informații de energie întunecată, cu propria sa minte, care ar putea face ravagii în familia dvs pentru generații întregi.

Când trebuie să se intervină și să se distrugă demonul și când nu?

Practicile variază de la caz la caz. Cu toate acestea, dacă sunteți sub un blestem puternic, vă sugerez cu tărie să solicitaţi expertiza unui practicant profesionist, pentru că s-ar putea muri sau să aveţi cel puțin o experiență cu tulburări mintale, după combaterea unui demon.

Blesteme puternice și reale sunt rare, mai ales pentru că doar o vrăjitoare puternic întunecată poate face ca un astfel de diavol să apară din iad și să înceapă alimentarea de la dvs.

Și dacă credeţi că aceleași lucruri rele continuă să apară în familia dvs de generații și au tendința de a se repeta, dacă simţiţi că propia familie se află sub o astfel de vrajă puternică NU ar trebui, în nici un caz să încercaţi să o spargeţi singuri, mai ales dacă nu aveţi experienţă în acest sector, deoarece poate „cădea” direct pe dvs.

Cu toate acestea, în cazul în care casa dvs se află sub o astfel de vrajă severă și influența puternică a energiei negative vă tulbură, vă sugerez să faceți următoarea tehnică.

Tot ce aveţi nevoie este:

1. 3 lumânări de la biserică
2. agheasmă
3. Tămâie
4. Rugăciunea sau Acatistul Sfântului Ciprian.

        Puneţi cele 3 lumânări de la biserică în camera în care simțiți că este „legătura” de energie negativă. Aprinde-le! Apoi, luaţi apa sfințită și stropiţi din partea stângă spre partea dreaptă a casei. Ulterior, reveniţi la lumânările și citiți Rugăciunea (de 3 ori) sau Acatistul Sfântului Ciprian. În cele din urmă, mergeţi la ușa casei și faceţi o cruce cu lumânările și puneţi în partea de sus a ușii pelin. După 3 luni înlocuiți pelinul cu unul nou și pe cel vechi aruncaţi-l într-un râu/apă curgătoare.

Se repetă procedura, cel puțin o dată pe săptămână, timp de una până la trei luni.

Rugăciuni folosite de preoţi pentru eliberarea de blesteme:

RUGĂCIUNE PENTRU CEI CE SUNT ÎN BLESTEM ŞI PE SINEŞI CU JURĂMÂNT S-AU LEGAT

   Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Unule-Născut, Fiule şi Cuvântul Tatălui, Care ai rupt toată legătura păcatelor noastre prin patima Ta şi ai suflat în feţele Apostolilor Tăi şi ai zis: Luaţi Duh Sfânt, cărora veţi ierta păcatele, se vor ierta lor, şi cărora le veţi ţine, ţinute vor fi, Tu, Stăpâne, prin Sfinţii Tăi Apostoli ai dăruit şi preoţilor care slujesc cele sfinte în sfânta Biserica Ta să ierte păcatele pe pământ şi să lege şi să dezlege toată legătură nedreptăţii; deci şi acum Te rugăm pentru fratele nostru, care stă înaintea Ta: dă-i lui mila Ta, rupe legătura jurământului şi a blestemului cu care s-a legat, şi orice a vorbit din neştiinţă sau din nebăgare de seamă, sau din slăbiciune sufletească a lucrat, Cel ce ştii neputinţa omenească, ca un iubitor de oameni şi bun Stăpân, toate păcatele cele de voie şi cele fără de voie, iartă-le, Tu, Cel ce dezlegi pe cei legaţi, Cel ce ridici pe cei căzuţi, nădejdea celor deznădăjduiţi, odihna celor osteniţi; slobozeşte şi pe robul Tău din legătură păcatelor lui.

Că s-a preaslăvit preasfânt numele Tău, împreună cu al Părintelui Tău cel fără de început şi cu al Preasfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

RUGĂCIUNE DE DEZLEGARE DE BLESTEM

Îndură-te Doamne, Bunule şi Iubitorule de oameni, Care pentru îndurările Tale ai trimis pe Unul-Născut Fiul Tău în lume, ca să rupă zapisul greşealelor cel asupra noastră şi să dezlege legăturile celor legaţi de păcate şi să propăvăduiască celor robiţi iertare, Tu Stăpâne, şi pe robul Tău liberează-l cu bunătatea Ta, de legătura ce este pusă asupra lui, şi-i dăruieşte lui să se apropie fără de păcat, în toată vremea şi în tot locul, cu îndrăznire către slava Ta, şi cu cuget curat să ceară de la Tine mila cea bogată. Că milostiv şi iubitor de oameni Dumnezeu eşti, şi Ţie slavă înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

X

NU acceptaţi să primiţi niciodată o batistă! Este unul dintre cele mai utilizate articole pentru legarea cununiilor, farmece de boală, sărăcie şi moarte. Se spune că batista, folosită la înmormântare aduce despărţirea.

Purificaţi orice primiţi în dar!

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Rugăciuni şi Scurtă tehnică de a scăpa de vrăji sau blesteme

    1. Cu Reiki, bețisoare parfumate, tamaie, aghiazma mare, rostirea unui algoritm (În numele Tatălui, al Fiului si al Sf Duh se anihilează orice energie negativă, spațiu, magie…. făcute pe acest cadou primit si orice entitate se trimite la Dumnezeu, totul cu Voia lui Dumnezeu spre binele meu suprem -numele dvs). Pot fi multe variante de purificare a tot ce primiti, mancati sau folosiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *