Rugăciuni pentru spor

Eu ….. (prenumele) sunt magnetul care atrage prosperitate şi abundenţă, iubire şi armonie, sunt în echilibru şi armonie cu legile divine. Doamne dăruieşte-mi sănătate, pace, spor şi binecuvântează-mă în fiecare clipă a vieţii mele! Mulţumesc Doamne!”

       „Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeu milostiv și îndurător, a cărui dragoste pentru oameni nu are margini; mă închin măririi Tale cu teamă și cuviosie, ca să-Ți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat, mie robului Tău.  Slavă Ție Doamne, Te laud și îți cânt, Stăpâne și Binefăcătorule.

Din nou îngenunchez în fața Ta, ca să îți mulțumesc pentru mila și bunătatea Ta, și mă rog ca și de acum înainte să faci minuni pentru mine, pentru ca dragostea mea pentru Tine, și pentru semenii mei să crească. Scapă-mă de toate relele și de toate nevoile. Dă-mi liniște și pace, în toate zilele mele, ca să pot mulțumi Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și în vecii vecilor.

Amin.”

        “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Înalt, mă rog ţie cu smerenie către a Ta slavă şi vrere, dă-mi Puterea de a înmulţi pâinile şi peştii, cum a făcut în pustietate Puterea Ta Dumnezeiască, când ai săturat noroadele. Vezi-ne Iisuse Hristoase viaţa şi nevoile  și asemeni păsărilor cerului fă-ne să dobândim, tot ce ne este de trebuinţă. Nu cerem Dumnezeule averi, nu cerem bogăţii, ci doar atât cât cere trupul nostru muritor, pentru a vieţui în lumea în care ne-ai lăsat, Dumnezeule Prea Înalt.

Prin puterea şi voinţa ta, din ceea ce avem, prin mare mila Ta,  să dăm cu dragoste celor care nu au, astfel încât să se bucure  și cel strain şi cel nevoiaş şi cel bolnav de la masa noastră, de la casa noastră, de la toate ale noastre când nevoia bate la uşă.

Nu rămânem ferecaţi, ci dăruim cu sufletul curat, mulţumindu-i lui Dumnezeu că avem de unde da din prinosul casei noastre celor nevoiaşi, celor străini. Dă-ne bucuria Doamne, că suntem în stare de a da.

Amin”.

Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Te rog să îmi dai, în numele Fiului Tău, Iisus Hristos, darul Prosperității și al Bunăstării, ca să pot face fapte bune în numele tău și să preaslăvesc infinita Ta Bunătate! Îți mulțumesc. Amin!”

,,Sfinte Apostol și Evanghelist Matei, te chem cu trupul meu, cu sufletul meu cu spiritul meu. Ridică de pe umerii mei povara sărăciei și dă-mi drum drept și lumină. Arată-mi calea, soluția, oamenii și locurile în care pot beneficia de toate informațiile necesare pentru a mă elibera de această situație. Adu-i în preajma mea pe cei ce mă pot ajuta și deschide-mi ochii a-i putea recunoaște!”.

     „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Înalt, Mă rog Ție cu smerenie către a Ta slavă și vrere, dă-mi Puterea de a înmulți pâinile și peștii, cum a făcut în pustietate Puterea Ta Dumnezeiască, când ai săturat noroadele. Vezi-ne Iisuse Hristoase viața și nevoile, lipsurile și necazurile, și asemeni păsărilor cerului fă-ne să dobândim, tot ce ne este de trebuință. Nu cerem Dumnezeule averi, nu cerem bogății, ci doar atât cât cere trupul nostru muritor și cât ne este de folos pentru a viețui în lumea în care ne-ai lăsat, Dumnezeule Prea Înalt prin puterea și voința Ta, din ceea ce avem prin mare mila Ta să dăm cu dragoste celor care nu au, astfel încât să se bucure și cel străin și cel nevoiaș și cel bolnav, de la masa noastră, de la casa noastră, de la toate ale noastre când nevoia bate la ușă. Nu rămânem ferecați, ci dăruim cu sufletul curat, mulțumindu-i lui Dumnezeu că avem de unde da din mila și purtarea Ta de grijă, din prinosul casei noastre celor nevoiași, celor străini. Dă-ne bucuria Doamne de a fi în starea de a da. Amin.”

    „Doamne, știu că abundența este oriunde în viața mea, fă să simt și eu acest lucru. Știu că abundența este ca un ocean, și te rog oferă-mi-l ca să înot în el. Știu că planul Tău pentru mine este să am din ce în ce mai mulți bani, să încep să-mi dezvolt o conștiință a bunăstării, a abundenței și a prosperității. Știu că tot ce am nevoie îmi este îndeplinit pentru că am încredere și fac saltul în abundența divină pe care Tu mi-o oferi.

Știu că eu sunt aici și sunt un suflet pe care Tu îl iubești, așa că te rog Doamne, ajută-mă să îmi ating maximul potential, îndrumă-mă să fac asta, să deschid ușile abundenței pentru a intra în viața mea. Abundența este starea mea de conștiință, și eu știu asta, chiar dacă uneori mă plâng. Ajută-mă să văd clar, pe înțelesul meu, ce trebuie să văd ca să am ce-mi doresc. Mă deschid total către Tine, Doamne, și îmi pun sufletul în mâinile Tale. Sunt deschis/ă să primesc tot ce am nevoie: sănătate, fericire, bunăstare, pentru că eu merit asta. Sunt copilul Tău iubit.

Universul este sigur, abundent și prietenos, la fel și viitorul meu. Am încredere în Tine că totul va intra în viața mea la momentul potrivit și în modul potrivit și am răbdare. Totul este perfect în viața mea pentru că Tu ai grijă de mine. Decid ca în acest moment să mă deschid către tot ce are universul să-mi ofere: lumină, viață abundentă, pentru că eu sunt una cu viața pe care o trăiesc. Tu nu m-ai trimis aici  ca eu să sufăr, și, dacă sufăr, este din cauza faptului că eu împiedic ca Tu să ajungi la mine.

Îmi deschid brațele să primesc toate miracolele pe care tu mi le trimiți. Am încredere că abundența este infinită și că, dacă eu îmi doresc ceva, pot să obțin din marea abundență universală. Înțeleg că eu sunt sursa prosperității mele, călăuzește-mi pașii Doamne să o găsesc. Înțeleg că totul este pentru binele meu suprem și că abundența este libertatea mea în această lume.

Las ghizii mei spirituali pe care Tu mi i-ai trimis să mă ajute să-mi găsesc calea și eliberez tot ce mă ține legat/ă de ceea ce nu-mi mai servește. Abundența este chiar aici, acum, și îți mulțumesc că îmi arăți asta.

Astăzi sunt complet fericit/ă pentru că Eu sunt ABUNDENT/Ă.

Îți sunt recunoscător/ recunoscătoare Doamne pentru prosperitate, pentru bogăție, pentru abundență!

Încrederea mea în Tine Dumnezeule este absolută!

Sunt copleșit/ă de darurile Tale!

Îți mulțumesc din inimă pentru tot! Amin! Așa să fie și așa este!”

           „Dragă înger al Domnului! Fii mesagerul unor miracole în viața mea. Să-mi aduci dragostea și infinita compasiune a Domnului, Tatălui ceresc și Domnul Dumnezeul nostru. Roagă-L să-mi ușureze nevoile fizice, Eliberează-mi sentimentul de singurătate, eliberează-mi frica, redu-mi suferința. Oh înger al Domnului, spală-mă cu Lumină! Înger al Domnului, vindecă-mi sufletul! Oh înger al Domnului adu-mi un miracol, pentru că tu ești emisar al Domnului Dumnezeu! Dă-mi dragostea Lui Dumnezeu! În acest moment greu al vieții mele adu-mi daruri din rai pe pământ și permite miracolului să apară în viața mea! Amin!”

Doamne Dumnezeule, știu că Tu ești izvorul tuturor lucrurilor mele bune și mi le trimiți pe toate căile.

Te rog, ajută-mă să scap de teama care mă împiedică să primesc darurile tale.

Te rog, ajută-mă să simt emoțiile păcii, recunoștiinței și securității financiare și să știu că sunt copilul Tău, căruia ii trimiți mari binecuvântari.

Rămân acum deschis/ă călăuzirii Divine, care mă îndreaptă către situații, oameni și oportunități, care sunt o parte din planul Tău pentru liniștea mea financiară.

Văd și simt acum că eu și toți ceilalți suntem complet asigurați din punct de vedere financiar și inima mea este plină de recunoștiință și de bucurie față de Universul îmbelșugat pe care Tu l-ai creat. Mulțumesc. Amin!”

Coboară rază turcuaz a abundenței și a resurselor peste acești bani ai Tăi sporindu-i, însuflețindu-i și înmulțindu-i de o sută de mii de ori, pentru binele tuturor celor implicați, răscumpărând toate energiile pângărite, înmulțind toate resursele actuale, și deschizând noi căi ale prosperitățăi.

Fie ca această lumină să echilibreze toate fluxurile financiare care vin și plecă, binecuvântandu-l pe cel care dă dar și pe cel ce primește.

(Când primiți bani spuneți: Fie ca banii aceștia să-mi folosească așa cum îmi doresc! Imediat și fără întârziere înmulțește acești bani chiar acum!”)

 „Dragă Dumnezeu!

Tu ești sursa infinită a abundenței.

Dragă Doamne, dă-mi binecuvântările financiare bogate, generoase acum!

Doamne Dumnezeule, ai căi neașteptate și de neimaginat.

Ai nenumărate moduri de a mă binecuvânta.

Din sursa Ta infinită, banii vin la mine prin căi neașteptate.

Acum îmi deschid mintea pentru a primi bogății și prosperitate financiară de la Tine în moduri neașteptate și unice.

Permite ca miracolele Tale să se întâmple în viața mea.

Cu Dumnezeu ca sursa mea de bani, tot ceea ce este bun și minunat pentru mine, curge spre mine în abundență și în moduri inexplicabile.

Dumnezeule, binecuvântările Tale vin la mine în moduri minunate. Dumnezeu îmi oferă în moduri așteptate și neașteptate belșug financiar.

Credința mea în Tine este puternică și neclintită.

Sunt acum conectat/ă la sursa infinită de bogăție financiară.

Sunt hotărât/ă să dau o zecime din lucrarea bună a lui Dumnezeu. Acest lucru mă face mai bogat/ă!

Toate canalele de bani și abundență sunt acum deschise pentru mine și sunt răsplătit/ă în mod minunat, în orice mod bun.

Binecuvântările Tale mă fac bogat/ă. Mulțumesc că m-ai condus la adevărata prosperitate.

Doamne, cu binecuvântările Tale, eu atrag bogățiile și abundența în viața mea.

Pentru tot îi mulțumesc Domnului!

Mulțumesc Dumnezeu! Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru binecuvântările Tale financiare.

Aceasta se materializează acum.

Sunt recunoscător/recunoscătoare.

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Rugăciune pentru abundență

„Dragă  Abundanția, Damara, Dana și Ganesh, Lakshmi și Sedna, vă mulțumesc pentru tot belșugul din viața mea și vă rog să revărsați  asupra mea ocazii minunate de a-mi exprima  lumina divină, astfel încât să poată  să beneficieze și alții de ea. Vă mulțumesc pentru pacea, fericirea și iubirea  pe care mi le-ați adus. Vă mulțumesc pentru tot timpul și toată energia pe care le am pentru a-mi împlini visurile și dorințele. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul financiar din belșug.  Accept cu recunoștință aceste daruri și vă cer ca ele să vină către mine în continuare. Mulțumesc! Amin!”

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *