Rugăciunea purtătorului Luminii

„Optez pentru a rămâne centrat în conştiinţa iubirii, în Dumnezeu şi în Sinele meu Real. La fel ca în centrul unui uragan, tot ce există pe acest nivel este liniştit, sigur şi plin de pace. Întreaga mea putere, înţelepciune şi pace derivă din rămânerea în acest centru. De aceea mă rog fierbinte lui Dumnezeu şi îngerilor Lui să îmi păstreze mintea aliniată cu acest adevăr.

Mă detaşez de bună voie de lumea materială, ştiind că în acest fel îi pot ajuta şi pe alţii să se vindece. Am o încredere deplină că Dumnezeu îmi va îndeplini toate nevoile şi mă las călăuzit/ă exclusiv de înţelepciunea Lui omnipotentă.

Sunt dispus/ă să mă hrănesc doar cu iubire şi cu bucurie, ştiind că merit să fiu fericit/ă şi sănătos/sănătoasă. Renunţ de bună voie şi cu toată iubirea la toate judecăţile critice ale egoului meu cu privire la mine şi la ceilalţi oameni, ştiind că tot ceea ce îmi doresc se va manifesta ca urmare a deciziei mele de a experimenta unitatea întregii vieţi.

Ştiu că menirea mea este să fiu un vindecător şi un instructor care predă calea lui Dumnezeu, şi îmi accept acum plenar această misiune, fără nici o rezervă şi fără să mai aştept. Renunţ acum la orice comportament care mă poate împiedica să aud vocea mea interioară şi mă abandonez cu bucurie ghidului meu interior, având o încredere deplină că aceasta mă va conduce pe calea purtătorului de lumină, pentru a deveni astfel un instrument în mâinile iubirii divine. Mă eliberez acum de orice îndoieli şi temeri legate de menirea mea divină şi mă angajez să ascult întotdeauna vocea interioară prin care îmi vorbeşte Dumnezeu. Sunt perfect conştient/ă de faptul că acesta este singurul instrument de care voi avea vreodată nevoie pentru a mă vindecă pe mine însumi/însămi şi pentru a vindeca această lume.“ Amin !

„ Calea purtătorului de luminăˮ – Doreen Virtue

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *