Rugăciunea părintelui Argatu

Rugăciune de cerere, rugăciunea părintelui Argatu

Atunci când în jur pare că totul se „dărâmă”, când toate merg pe „dos” rugăciunea părintelui Argatune ajută să scăpăm de toate necazurile, aducând bunăstare, liniște în familie și dezlegare de farmece și blesteme.

Înainte de a începe să citiți această rugăciune foarte puternică, trebuie să vă spovediți. Doamnele nu au voie să citească rugăciunea dacă sunt în timpul menstruației. Trebuie să țineți post 9 zile, iar luni, miercuri și vineri, post negru până la ora 24.00. În fiecare zi, faceți 40 de metanii, plus rugăciunile zilnice și Tatăl nostru, spus cât mai des. Seara, după ora 22, cât mai aproape de ora 24, citiți Acatistul Mântuitorului și aprindeți 9 lumânări, așezate în formă de cruce. Dacă nu aveți Acatistier, spuneți Tatăl nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl nostru, plus Rugăciunea de cerere și repetați aceasta până faceți 40 de metanii.

Rugăciune de cerere:
Dezleagă Doamne toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Ceartă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apără-mă.

Apoi spuneți: „Dezleagă Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele), dezleagă-le. Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă”.

În timpul rugăciunii, cereți: „Dezleagă Doamne, darul de bani, de casa, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere și spor, etc (tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”.

„Sfinților Arhangheli Mihail și Gabriel, duceți nevrednica mea rugăciune și nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinților mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiți din neamurile noastre, ale moșilor și strămoșilor până la al nouălea neam și-mi dăruiți mie împlinirea dorinței mele (spui dorința)”.

, , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Rugăciunea părintelui Argatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *