Rugăciunea celor 33 de lumânări

Atunci când simțiți că nu mai aveți nici o speranță, că aveți nevoie de o puternică intervenție Divină, cu credință citiți rugăciunea celor 33 de lumânări care este o Rugăciune de grabnic ajutor.

Alegeți o zi a săptămânii în care puteți ține post, lunea, miercurea sau vinerea. Încercați să aveți o zi liniștită, fără ceartă, contraziceri sau alte comportamente negative.

Se aprind 33 de lumânări din ceară la Icoana Mântuitorului și se spune de 9 ori Tatăl Nostru, apoi se spune rugăciunea de mai jos. (Am întâlnit și recomandarea ca aceasta să se citească de 33 de ori.)

       „Tatăl nostru primește această rugăciune de la nevrednicul robul său şi în cinstea celor 33 de ani petrecuţi pe Pământ. Aşa cum aceste 33 de lumânări luminează Chipul Tău, luminează şi soarta mea. Aşa cum ai schimbat o lume întreagă, fie-ţi milă şi de mine şi nu-ţi întoarce Faţa ta şi Duhul Tău de la mine (numele dvs).

Iar voi 318 sfinţi Părinţi şi cu Calinic 319, rupeţi zapisurile, sfărâmaţi lanţurile, dezlegaţi blestemele şi iertaţi păcatele mele şi ale părinţilor mei, că multe am mai păcătuit de la întoarcerea vieţii mele şi până acum.

Iar voi bunilor ce sunteţi, rupeţi zapisurile, sfărâmaţi lanţurile, dezlegaţi blestemele şi îndepărtaţi nenorocirea care s-a abătut asupra mea şi asupra soartei mele.

Iartă Doamne Dumnezeule, binecuvântează pacea pe pământ şi dă iertare de păcate”.

              Puteți adăuga acum și situația pentru care  aveți nevoie de mare ajutor.

Să vă fie de folos!

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *