Rugăciunea către Tatăl Ceresc/ Mama Cerească.

      Următoarea rugăciune se spune că a fost scrisă în piatră de marmură în Ierusalim, Muntele Maslinilor. Se consideră a fi o versiune a Tatălui Nostru, Originalul Aramaic.

Tată / Mamă, Respiraţia vieţii, Sursa Sunetului, Acţiune fără Cuvinte, Creator al Cosmosului, fă ca Lumina Ta să strălucească înăuntrul nostru, între noi şi în afara noastră pentru a o face utilă.

Ajută-ne să urmăm drumul nostru respirând numai sentimentul ce emană din Tine, Sinele nostru în acelaşi pas să fie cu al Tău, pentru a merge ca niște regi și regine împreună cu toate celelalte creaturi.

Dorinţa Ta şi a noastră fie una singură în toată Lumina așa cum în toate formele, în toată existența individuală, așa cum în toate comunitățile.

Fă-ne să simţim Sufletul Pământului în interiorul nostru, deoarece în acest fel vom simţi înţelepciunea care Există în Tot.

Nu lăsa superficialitatea şi aspectul lucrurilor în lume să ne înşele şi elibereză-ne de tot ceea ce împiedică creşterea noastră,

Nu lăsa în uitarea noastră faptul că tu ești Puterea şi Gloria Lumii, melodia care este reînnoită din timp în timp şi înfrumuseţează Tot.

Fie ca Iubirea Ta să cuprindă Totul acolo unde cresc acțiunile noastre.

Aşa Este.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *