Rugăciunea către Sfântul Anton

Rugăciunea către Sfântul Anton, care se spune la mare necaz și care se citește până la rezolvarea problemei.

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni în necazurile cele mai mari în care s-au aflat. Tu ai înviat chiar și morții, ai întors de pe căile rătăcite pe cei păcătoși, ai vindecat pe cei bolnavi, ai înapoiat lucrurile pierdute sau furate și orice rău, oricât de mare ar fi fost, s-a îndepărtat prin puterea rugăciunii tale.

Dar nu numai atât, tu ai împărțit oamenilor bogățiile harului lui Dumnezeu: prin tine mii de oameni s-au întors la credință, au învățat să fie conștiincioși în împlinirea datoriilor, au ajuns la bunăstare și o viată fericită.

Și eu alerg la tine în necazul în care mă aflu. Nu am de unde să primesc ajutor decât de la Dumnezeu dar sunt nevrednic să apăr în față lui din cauza păcatelor mele. Privește la sufletul meu împovărat și fie-ți milă de mine.

Te rog, Sfinte Antoane, pentru dragostea ta fată de cei sărmani și pentru grija ta pentru binele lor trupesc și sufletesc, roagă-l pe bunul Dumnezeu să mă ajute și pe mine (nume).

Se spune ca daca te rogi la Sfantul Anton in fiecare marti si vineri, acesta va avea grija sa-ti asculte rugile si iti va indeplini dorintele. Ai grija insa sa nu fie doar materiale si incearca ca, in fiecare marti, pe langa rugaciuni, sa faci si o fapta buna pentru un om nevoias.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *