RUGĂCIUNE ZILNICĂ în vederea întâlnirii sufletului pereche:

 

Dumnezeule şi Tot Ceea Ce Este, în această clipă îmi exprim recunoştinţa pentru tămăduirea inimii mele de ORICE m-ar împiedica să-mi materializez sufletul pereche şi ar împiedica apariţia sufletului meu pereche. În chiar această clipă, îmi amintesc că partenerul meu potrivit, perfect, se îndreaptă către mine, întrucât ne atragem, ne magnetizăm; şi singura mea sarcină este să-mi păstrez conştienţa şi cunoaşterea deplină că inimile noastre s-au alăturat, pe când „savurez clipele de aşteptare.” Şi aşa este.

„Sunt fascinat/ă de magnificenţa frumuseţii tale şi îmi doresc să te contemplu cu o mie de ochi. Mă aflu în sălaşul mizericordiei şi inima-mi este un lăcaş de rugăciune.” – Rumi

VIZUALIZARE ZILNICĂ, ÎN SCOP DE ÎMPĂMÂNTARE

Începe prin a inspira profund, de trei ori, în scop de purificare, conducând energia inspiraţiei către partea inferioară a trupului tău! Imaginează-ţi fâşii care ţi se extind din picioarele şi te înrădăcinează ferm, în Pământ!

Poartă-ţi atenţia mentală, înspre spaţiul inimii şi continuă printr-o altă respiraţie profundă, purificatoare, urmându-ţi, pe aripile ei, atenţia, până în inimă! Întreabă-ţi inima ce culoare sau ce combinaţie de culori trebuie să izvorască din floarea inimii tale, pentru a reda energia celui mai înalt potenţial, a celei mai deschise inimi şi a celei mai echilibrate stări de fiinţare! Oricare ar fi culorile înfăţişate, dă crezare viziunii tale! Îngăduie-le să se desfăşoare şi să circule prin zona pieptului! Respirând blând, dar profund, dă-ţi voie să simţi căldura sau răcoarea, fineţea şi puritatea, ori propria natură a spiritului tău!

Permite-i aceste delicate prospeţimi să ţi se răspândească, încetişor, prin tot trupul; să se ridice, prin gât, până în creştet, ramificându-se şi revărsându-se, în cascadă, de la nivelul gâtului, peste braţe şi, radiind, simultan, din palme! Pune această energie, în mişcare, cu blândeţe, şi îngăduie-i să curgă, în spirală, de-a lungul trunchiului, picioarelor şi prin tălpi, continuând să inspiri şi ştiind, cu certitudine, că această energie este însăşi energia fiinţei tale şi întruchipează receptivitatea la întâlnirea sufletului tău pereche! Dă-i voie acestei energii să se deplaseze şi să se rotească, în voie, prin trup! Poţi rămâne astfel, atâta timp cât doreşti. Atunci când te simţi pregătit să-ţi continui activităţile zilei, respiră din nou profund, de câteva ori!

Nu uita să îţi cobori energia, până în zona pelviană! Atunci când eşti pregătit, pleacă-ţi uşor bărbia înspre piept, fără a-ţi întinde excesiv gâtul şi deschide-ţi încetişor ochii, revenind la energia firească a trupului şi îndeplinindu-ţi îndatoririle zilei – cu certitudinea că radiezi, în continuare, intensa ta esenţă magnetică, de-a lungul întregii zile!

SIMŢIRI

Simpla   vizualizare nu este suficientă – trebuie, totodată, să simţi, în fiecare celulă a fiinţei tale, rezultatul pe care doreşti să îl creezi.

De exemplu: Să presupunem că vrei să materializezi un Jaguar decapotabil verde. Te-ai putea vizualiza la volanul acestei maşini şi ai putea petrece zile în şir, săptămâni la rând sau chiar luni întregi, tot imaginându-te aşezat în acest Jaguar decapotabil verde; şi totuşi, dacă nu crezi cu adevărat că meriţi această maşină, simpla vizualizare nu va înfăptui materializarea. Trebuie să trăieşti senzaţiile aferente conducerii, cunoscând cu fiecare celulă a trupului că maşina ESTE DEJA A TA şi că o meriţi, cu desăvârşire.

De exemplu: Să presupunem că vrei un serviciu: „ce să caut? …„îmi era întru totul limpede că doream o slujbă creativă şi bine plătită, care să îmi aducă împlinire. Aşadar, de două ori pe zi, mă aşezam confortabil, îmi închideam ochii şi îmi închipuiam, cu fiecare porţiune a trupului, cum va fi şi ce voi trăi, atunci când voi avea o slujbă amuzantă, creativă, ce îmi va pune în valoare abilităţile şi mă va stimula, provoca să învăţ lucruri noi.

În decurs de zece zile, mi-am găsit serviciul perfect. Am recurs, de asemenea, la această tehnică, pentru a-mi materializa o locuinţă şi m-am trezit nu numai cu un apartament spaţios, dar şi cu o colegă de cameră care insista să facă toate treburile gospodăreşti (atât curăţenia, cât şi gătitul)!ˮ

Poţi recurge la această metodă de simţire în orice sferă a vieţii tale, inclusiv manifestarea unui suflet pereche.

Ca un ritual zilnic: „În fiecare zi, la asfinţit, aprindeam câteva lumânări, redam CD-ul meu preferat cu cântece Gregoriene şi mă aşezam în fotoliul meu confortabil. Cu ochii închişi, evocam fericirea, împlinirea pe care mi le vor dărui prezenţa sufletului meu pereche; trăiam aceste minunate simţăminte, cu fiecare porţiune a trupului, ŞTIIND că el este pe calea spre mine, în imediată apropiere (în anumite zile, gândul că era ÎN EXTREMĂ ÎNTÂRZIERE îmi umbrea aşteptarea şi sufletul; însă, mă desprindeam de aceste gânduri şi reveneam la starea de graţie, a certitudinii cu privire la iminenta lui sosire).ˮ

Simţămintele aduc beneficiul suplimentar de a fi extrem de relaxante şi, implicit, binefăcătoare pentru sănătate!

Pentru a profita la maximum de avantajele simţămintelor, se sugerează:

 • În acest scop, întinde-te pe pat sau aşază-te într-un fotoliu, într-o încăpere unde nu vei fi deranjat de alţi oameni, sau distras de aparate electronice!

 • Lăsă în jos transperantele, aprinde o lumânare iar, dacă zgomotele din exterior te distrag, recurge la căşti sau dopuri pentru urechi!

 • Poţi proceda astfel o dată pe zi sau o dată pe săptămână – depinde numai de tine!

„Un suflet pereche este o fiinţă la care ne simţim profund conectaţi, ca şi cum comunicarea şi comuniunea dintre noi nu ar fi roadele eforturilor voite; ci, mai degrabă, un dar, o revărsare de graţie divină. Acest fel de relaţie este atât de importantă pentru suflet, încât se afirmă, adesea, că nu există nimic mai de preţ, în viaţă.” – Thomas Moore

    Această simţămintizare are menirea de a elibera fostele iubiri şi sisteme de credinţă.

Prima parte a Simţămintizării

Aceasta este o vizualizare ce constă din două părţi:

Pentru prima parte, stai în picioare, lângă un fotoliu (în care te vei cuibări, curând)! Stai cu picioarele uşor depărtate, de la nivelul şoldurilor şi închide-ţi ochii! Încleştează-ţi pumnii, încordează-ţi umerii şi respiră superficial! În această poziţie, vreau să îţi acorzi câteva momente, pentru a rememora cele mai nefericite întâlniri sau relaţii romantice … oamenii care nu au fost deloc amabili şi iubitori … cei pe care ai dori să-i uiţi … cei care te-au rănit adânc. Acum, imaginează-ţi-i stând în faţa ta … dă-ţi voie să simţi durerea pe care ţi-au provocat-o, în trecut … Acordă-ţi câteva clipe, pentru a te întreba ce părere ai avut tu însuţi/ însăţi, despre tine, de ai tolerat un asemenea comportament. Ai crezut, oare, că nu meriţi mai mult? Sau că nu ai dreptul să ceri mai mult? Ori, poate, că nu eşti demn/ă de dragoste?

     Inspiră adânc şi întreabă-te: „În clipa de faţă, sunt, oare, dispus/ă să renunţ la toate aceste credinţe?” Fii atent/ă la răspuns şi, dacă eşti pregătit/ă să te desprinzi de ele, închipuie-ţi toate acele simţăminte dureroase, false credinţe şi limitări de odinioară adunându-se, strângându-se, ca într-un conglomerat; apoi proiectează-le asupra tuturor fostelor tale iubiri, ce stau în faţa ta! Imaginează-ţi că răstorni toate acele simţăminte dureroase, din vremuri apuse, asupra fostelor tale iubiri! Acordă-ţi câteva momente, pentru a observa ceea ce simţi!

Acum, îţi imaginezi că ai un atomizor, aidoma celor cu vopsea, ori cu soluţie de lustruit pentru mobilă – în mână. Vizualizează-te îndreptându-l către toate fostele tale iubiri şi declanşându-l – pulverizându-i conţinutul! Pe când procedezi astfel, închipuie-ţi că toţi acei oameni şi toate acele amintiri dureroase sunt lipiţi laolaltă şi cufundaţi, totodată, într-un balon mare din latex! Ei bine, acum sunt separaţi de tine, îndepărtaţi din fiinţa şi existenţa ta. Inspiră adânc şi savurează-ţi libertatea!

Acum, imaginează-ţi că ţii în mâna stângă un ac mare şi ascuţit! Probabil că un zâmbet îţi brăzdează chipul, închipuindu-ţi ceea ce îţi voi cere să faci. Exact! Când eşti pregătit, ia acul, străpunge balonul din latex şi urmăreşte-l explodând şi risipindu-se în neant! Toţi aceşti oameni vor fi dispărut din conştiinţa ta … şi, odată cu ei, toate experienţele şi trăirile dureroase din trecut.

A doua parte

ACUM, aşază-te şi instalează-te confortabil în fotoliu!

Închide-ţi ochii şi respiră firesc, în voie! Trăieşte senzaţiile aferente despovărării, uşurării – ale libertăţii de a nu mai purta povara trecutului! Savurează-ţi libertatea, intuieşte noile posibilităţi, bucură-te de eliberare!

Apoi, constată ce emoţii te cuprind şi ce gânduri ţi se conturează în minte, atunci când îţi adresez următoarele întrebări: Ce părere ar trebui să ai despre tine însuţi, pentru a-ţi atrage, magnetiza sufletul pereche, în viaţă?

Ar trebui, cumva, să crezi şi chiar să ştii, cu certitudine, că eşti adorabil/ă şi demn/ă de dragoste?

De asemenea, că eşti întru totul merituos? Şi cu desăvârşire magnific?

Fii convins şi cunoaşte cu certitudine, în străfundul inimii tale, că „Acela / Aceea” „Pus Deoparte” există, în realitate! Poţi, oare, în această clipă, nutri convingerea că ALESUL/ALEASA se află PE DRUM, PE CALEA SPRE TINE şi poţi, totodată, creşte în această cunoaştere? … Profită de acest răgaz, pentru a medita asupra a tot ceea ce poţi oferi – asupra preaplinului tău de daruri şi înzestrări; şi, în cazul în care ai uitat în ce constă, aş dori să-ţi amintesc iubirea pe care o dăruieşti şi o împărtăşeşti, bunătatea şi căldura sufletească pe care le radiezi, ca să nu mai vorbim despre toate celelalte minunate însuşiri.

Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …

Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …

Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …

PROIECT: Harta comorii

O hartă a comorii este un memento vizual al existenţei pe care ţi-o creezi. Am constatat că o hartă a comorii reprezintă o modalitate de mare putere, pentru a dobândi claritate asupra chemării, dorinţelor inimii tale; de asemenea, reprezintă un instrument de materializare.

Îţi poţi realiza harta comorii, fie concentrată exclusiv asupra atragerii sufletului tău pereche, fie divizată în patru sfere ale vieţii:

 • Dragoste şi relaţii sentimentale

 • Sănătate şi stare de bine

 • Carieră şi situaţie financiară

 • Viaţă spirituală şi emoţională

Iată cum poţi crea (confecţiona) o hartă a comorii. Îţi sunt necesare:

 • un panou de afişaj (din carton, lemn, spumă etc.)

 • un teanc de reviste care îţi reflectă pasiunile şi gusturile

 • lipici, foarfece

 • câteva ore de concentrare asupra proiectului

Răsfoieşte diverse reviste şi decupează toate fotografiile şi cuvintele care te captivează! Vei alege, cu siguranţă, cel puţin o fotografie, sau orice formă de reprezentare vizuală a unui cuplu îndrăgostit – ea poate consta doar din două persoane care se plimbă pe malul mării, ţinându-se de mână. La alegerea acestor imagini, vei urmări să evoci simţământul, nu să întruchipezi modelul din fotografie; prin urmare, caută imagini sugestive, care ilustrează “simţământul”, mai degrabă decât un anume chip! Imagini elocvente, ce redau dragostea, romantismul, angajamentul şi bucuria … În cazul în care dorinţa inimii tale este găsirea şi căsătoria cu sufletul tău pereche, nu ezita să adaugi inele de logodnă, verighete, un tort de nuntă şi aşa mai departe. Asigură-te că ai inclus propria ta fotografie, într-o aură fericită; şi încadrează imaginea cu acele cuvinte care corespund  propriilor însuşiri (adorabile), pe care le-ai enumerat anterior, dimpreună cu câteva sau toate aceste afirmaţii:

Sunt iubit/ă, venerat/ă, preţuit/ă şi adorat/ă de partenerul meu perfect / partenera mea desăvârşită.

Această hartă a comorii îţi este destinată exclusiv ţie. În ceea ce mă priveşte, prefer să îmi pregătesc propria hartă a comorii, aidoma unui altar, împodobit cu lumânări, flori proaspete şi icoane – imagini spirituale, în scop de binecuvântare şi revărsare de har. Ţi-aş sugera să o păstrezi într-un loc în care să o poţi contempla zilnic, dar să o strecori sub pat sau în debara, atunci când primeşti musafiri. Nu ai nicidecum nevoie de părerea sau energia altora, proiectate asupra visurilor, proiectelor şi angajamentelor tale.

Colţul din stânga jos al Hărţii mele a Comorii cuprinde o fotografie a unui dormitor, cu vedere la ocean. Atunci când am confecţionat această hartă a comorii, tocmai aflasem că ne vom muta, într-un interval de nouă luni. La vremea respectivă, nu ştiam unde ne vom muta; însă, remarcasem această imagine într-o revistă şi mi s-a părut extrem de atrăgătoare. Când a venit vremea prospectării pieţei imobiliare, în vederea găsirii locuinţei, prima casă pe care am vizitat-o cuprindea un dormitor cu aceeaşi privelişte, acelaşi covor, acelaşi tip de lemn, în jurul ferestrelor. Corespundea întru totul intenţiilor şi dorinţelor mele. Iată puterea inerentă Hărţii Comorii!

      de Arielle Ford, Pasaje  extrase din „Manifestă-ţi Sufletul Pereche!ˮ

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *