Rugăciune spusă la lună plină

Când Luna se află în opoziție cu Soarele (lună plină), se favorizează renunțarea, desprinderea de tot ce este rău în gândurile, sentimentele, acțiunile, caracter, obiceiuri, vicii.

Printr-un act de voință, se poate renunța la ce este negativ în structura corpurilor noastre.

Decizia trebuie să fie fermă, afimația trebuie simțită și exprimată din tot sufletul.

Este recomandat ca exact la ora la care începe luna plină, dar se poate face atât timp cât durează ea, să se facă următorul ritual/rugăciune:

Aprindeți o lumânare și cereți ajutorul Entităților de Lumină: „Rog toate Entitățile de Lumină și Iubire, care sunt, pot, vor și cărora li se permite, tuturor Ierarhiilor Spirituale, Fiilor de Dumnezeu și Tatălui Ceresc, rog să mă ajute în lucrarea pe care o fac, așa după cum este Voia Tatălui!”

Apoi rostiți în gând: „Renunț la tot ce este rău în gândurile, vorbele, sentimentele, acțiunile și obișnuințele mele! Decid să manifest doar binele prin gândurile, vorbele, sentimentele, acțiunile și obișnuințele mele! Așa după cum este Voia Ta Doamne! Facă-se Voia Ta Doamne, nu a mea!”

La final, multumiți tururor celor care v-au ajutat: „Mulţumesc tuturor Entităţilor de Lumină și Iubire, tuturor Ierarhiilor Spirituale, tuturor Fiilor de Dumnezeu și Tatălui Ceresc, pentru tot ajutorul pe care mi l-au dat, pe care mi-l dau şi pe care mi-l vor da!”

Astfel viața dvs. se poate îmbunătății.

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Rugăciune spusă la lună plină

  1. It’s really a nice and useful piece of information. I’m glad that you shared this useful information with us.
    Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *