RUGĂCIUNE PENTRU SCOP ÎN VIAŢĂ

Doamne Dumnezeule,

Am încredere în Tine că m-ai trimis aici, pe pământ pentru a avea un scop. Am încredere că viaţa mea are un scop şi că eu am o menire. Am încredere că Tu contezi pe mine pentru a crea miracole atât în viaţa mea cât şi a celor din jurul meu, pentru că noi toţi te iubim, Doamne, chiar dacă de multe ori nu ştim cum să Ţi-o arătăm. Eu sunt aici aici pentru Tine, Domnul meu, pentru a-mi îndeplini misiunea cu care sufletul meu a venit la reîncarnare.

Am o singură voce, dar vocea mea vibrează cu ajutorul Tău. Fă Doamne în aşa fel încât vocea mea să fie dulce, amabilă, şi să aducă confort şi linişte în inima tuturor celor cu care vorbesc. Fă în aşa fel încât să ofer siguranţă şi pace tuturor celor care mă ascultă, şi fă să ajungă la mine toţi cei care trebuie să ajungă la Tine.
Am încredere că sunt aici pentru a accepta binecuvântările Tale, şi pentru a mă vindeca atât pe mine, cât şi pe cei din jurul meu. Am încredere că Tu vei avea grijă de toţi, şi că până la urmă se va instaura pacea pe pământ.

Am încredere că Tu, Doamne, m-ai trimis pe pământ pentru a face o diferenţă, şi pentru că trebuie să contribui la miracolele pe care Tu le vei înfăptui prin mine. Am încredere că viaţa mea are un scop, şi pentru asta îţi mulţumesc Doamne.

Amin!

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *