RUGĂCIUNE PENTRU PROTECŢIE

„Doamne Dumnezeule,

Ştiu că, pentru că ceilalţi să îmi ureze de bine, eu trebuie să fac la fel pentru ei. Da, recunosc că au fost momente când am fost stresat, mi-a fost frică, am fost furios sau am avut dureri, şi atunci poate le-am dorit răul celorlalţi. Pentru acele momente eu le cer iertare atât lor, cât şi Ţie Doamne. Da, recunosc că au fost momente în care şi ceilalţi mi-au dorit răul, dar îi iert acum.

Ajută-mă Doamne să vindec toate conflictele care încă mai sunt în mine, care fac referire la mine sau chiar la alţii, renunţ la orice nevoie pe care aş putea s-o am pentru a-mi fi frică, încetez să mă mai critic pe mine şi încetez să îi mai critic pe ceilalţi, aleg dragostea în locul fricii, aleg iertarea în locul urii. Ajută-mă Doamne să găsesc o cale să iert, să mă opresc să mai fiu negativist, să îmi doresc din acest moment să nu mi se mai întâmple lucruri rele, ci numai bune, pentru că Tu veghezi asupra mea.

Îi binecuvântez pe toţi cei pe care-i cunosc şi afirm cu tărie că sunt în siguranţă, iubit şi protejat, căci Tu eşti tot timpul cu mine. Aleg să cred că sunt protejat, indiferent ce mi se întâmplă. Aleg să-mi cresc vibraţia pentru a primi binecuvântările Tale, şi astfel ajut la crearea unei noi lumi, una în care toţi să simţim că suntem în siguranţă.
Ştiu că sunt protejat, pentru că Tu mă iubeşti şi pentru că Tu ai grijă de mine. Şi pentru asta îţi mulţumesc Doamne!”

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „RUGĂCIUNE PENTRU PROTECŢIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *