Rugăciune pentru eliberare de legăminte autodistructive

Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc Suprem, Doamne Iisuse Hristoase, Sfânte Duh, Fecioara Maria, iubiţi Sfinți Arhangheli Mihail şi Raziel, dragă Sine al meu superior, mă simt pregătit/ă să mă eliberez de toate legămintele care mă împiedică să mă manifest plenar, legăminte pe care le-am făcut într-o viaţă anterioară sau în această viaţă.

Vă rog să tăiaţi, să desfaceţi, să dizolvați şi să mă eliberaţi de orice legământ/jurământ/contract pe care le-am făcut vreodată, de sărăcie, de celibat, de legare de ceva sau cineva, de neiubire, de abstinență, de negare de sine sau autodistrugere, de singurătate, de neiertare, de suferinţă și umilire, de nefericire, de sterilitate, și de orice alt legământ pe care l-am făcut și am uitat să îl menționez.

Vă cer ca toate efectele acestor legăminte/jurăminte/contracte să fie anulate Acum şi pentru totdeauna pentru mine şi toţi cei implicaţi în ele. Știu că că cererea mea a fost și împlinită Acum, Aici și pentru totdeauna după Voia Divină, pentru binele meu suprem și al tuturor celor implicați! Amin!

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *