Rugăciune pentru a cere vindecarea cu Arhanghelul Rafael

În numele lui Hristos, care locuiește în inima mea, te chem dragă și iubit Arhanghel Rafael și te rog înconjoară și înfășoară-mă cu Îngeri ai Vindecării Divine.

Arhanghele Rafael, Lumină Divină a adevăratei Vindecări, te rog vindecă pe… (numele dvs sau numele persoanei bolnave).

Arhanghel al Vindecării Divine, cred că lumina ta mă umple cu energie, sănătate, Aici și Acum, penetrând fiecare moleculă și celulă a corpului meu fizic, corpului meu emoțional și a minții mele.

Arhanghelul Rafael, face posibilă Puterea Vindecării Divine, și ea apare în (mine sau numele persoanei bolnave) prin (mine sau numele persoanei bolnave).

Puterea Vindecării Divine, Puterea Luminii Divine care strălucește, umple tot acest corp, purifică, vindecă și binecuvântează.

Cu inima plină de recunoștință mulțumesc!

Acum, Lumina Perfecțiunii Divine, și Puterea iubitoare a lui Dumnezeu este exprimată prin întreaga mea ființă, eliberând toate energiile uzate și asigurând întărirea completă a sănătății acestui corp (al meu-nume, sau numele persoanei bolnave).

Așa să fie! Așa să fie! Așa să fie! Și va fi!

Așa este! Așa este! Așa este!

 Sfinte Arhanghel Rafael, binecuvântat și iubit de Dumnezeu, te rog ghidează-mă pe calea vindecării, pentru că prin tine este numai Dumnezeu care vindecă, tu lucrezi în fiecare zi pentru lucrarea divină.

Prin intermediul tău, Sfinte Arhanghel Rafael, cu toată inima fac apel la mila lui Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, pentru a ridica, vindeca, proteja și elibera (numele pacientului), astfel încât sănătatea și armonia să se instaleze în corpul, spiritul, sufletul, mintea lui…nume. Amin!

 Arhanghele Rafael ghidează-mă pe calea mântuirii, ajută-mă în nevoi, stabilizează fericirea în casa mea, menține-mi căsnicia fericită protejeză-ne pe mine și pe familia mea. Mulțumesc!

Mărire ție Arhanghele Rafael!

Slavă Domnul nostru, Iisus Hristos, care trăiește și domnește pentru totdeauna.

Amin!

 Uniune Spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *