Rugăciune/meditație pentru recuperarea sufletului

Aprindeți o lumânare. Puteți să purificați locul cu un bețișor parfumat sau tămâie. Invocați prezența și ajutorul entităților de lumină. Așezați-vă într-o poziție confortabilă. Închideți ochi și relaxați-vă.

Inspirați 1-2-3-4, apnee 1-2, expirați 1-2-3-4, apnee 1-2, inspirați…. Sunteți din ce în ce mai liniștiți.

Vizualizați deasupra capului cum se deschide o Sursă de lumină de la Dumnezeu Tatăl Primordial. (Cei care practicați Reiki activați-vă palmele și puteți folosi suita de simboluri pentru deschiderea Sursei.) Această lumină coboară prin interiorul capului, deschide optim fiecare chakră și aceasta se rotește în sensul benefic și cu viteza optimă. Lumina și energia benefică umple corpul lent din cap până la vârful degetelor de la picioare. Împământați-vă, vedeți cum vă cresc rădăcini puternice până în centrul pământului. Vedeți cum lumina și energia coboară prin rădăcini hrănind și pământul.

Mulțumiți-i Mamei Pământ că v-a dat permisiunea să trăiți aici, v-a hrănit și v-a ajutat. Energia vindecătoare a Mamei Pământ urcă prin rădăcinile voastre, urcă prin corp, iese prin creștet și își duce recunoștința în ceruri la Dumnezeu Tatăl Primordial.

Vedeți permanenta curgere a energiei de la Divin prin dvs., prin canalul Sushumna.

Vizualizați cum intrați în inima dvs, în suflet. Aici este altarul dvs, camera de meditație și rugăciune din inimă. Îl puteți vizualiza cum doriți împodobit: cu lumânări, candele etc… O lumină difuză verde strălucitor cu radiații roz umple spațiul.

Aici, în camera sufletului, mental, vă așezați în lotus,palmele împreunate ca la rugăciune și spuneți (chiar și cu glas tare):

Doamne, cu puterea și iubirea Ta atât cât e dreptul meu Divin și al celor implicați te rog: scoate din sufletul meu tot ceea ce este implementat negativ și malefic și curăță locul și programele cu care au venit și programele de revenire și de refacere a lor, scoate din sufletul meu, bucățile de suflet care aparțin altcuiva, curăță-le și înapoiază-le binecuvântate acelor ființe cărora le aparțin, ajută-mă să-mi aduc înapoi bucățile de suflet, pe care le-am pierdut, pe care le-am dat, pe care le-am lăsat, care mi-au fost luate, care mi-au fost furate,care mi-au fost legate sau oricum ar fi fost ele îndepărtate de la mine, cu știință, fără știință,cu voie, fără de voie, cu neascultare, curăță-mi-le cu iubirea Ta Divină, curăță-mi și restul sufletului, armonizează bucățile cu restul sufletului, binecuvântează-l și implementează-mi-l pur, curat, strălucitor, așa cum l-am primit de la Tine, și pentru toate astea Îți mulțumesc.

(Practicanții Reiki pot face 99  cruci de lumină în fața lor către sufletul care urmează să fie adus.)

Vă veți simți sufletul mai ușor și veți simți că puteți respira mai adânc.

În camera sufletului puteți chema persoanele pe care vreți să le iertați dar și pe cele față de care doriți să vă cereți iertare. Prin iertare vă mai recuperați părți de suflet și pe care curate le puteți implementa.

Spor în toate cele bune!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Rugăciune/meditație pentru recuperarea sufletului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *