RUGĂCIUNE FĂCĂTOARE DE MINUNI CĂTRE PURUREA FECIOARA MARIA (Mănăstirea Nicula)

Rosteşte această rugăciune de cinci ori pe zi, timp de zece zile consecutive, cu 3 lumânări aprinse în casă. Este importantă sinceritatea. La sfârşitul zilelor dai o pâine, o lumânare şi pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Dai de pomană la un sărac din biserică: o sticlă de ulei, 1 kg de făină, 1 kg de fructe şi ce te mai lasă inima şi spui: „ÎN CINSTEA MAICII DOMNULUI”. Ai să vezi atunci puterea Maicii Domnului.

     „Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare
spre tine îmi îndrept gândul, inima și toate simțurile și te rog cu lacrimi:
Până când Măicuța a milostivirii va fi această durere necontenită pe pământ?
Până când vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieților oameni?

Până când vor pângări și vor necinsti trupurile, sufletele și viețile lor? Înșelându-i ca să nu cunoască adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt?

Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului Tău iubit Iisus Hristos, îngrozindu-i cu nebiruita-ți sfințenie, îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezeu. Roagă-te Fecioară pentru Sfânta Biserică, pentru propovăduirea evangheliei pe întreg pământul, pentru poporul acesta, conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți pentru credință, pentru salvarea celor ce au rătăcit în secte, pentru cei răposați.

Ajută-ne să ne pocăim toți oamenii de păcatele noastre, să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului Tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele oițe rănite atât de mult de vrăjmaș.
Roagă-te Măicuță Sfântă și pentru aceste nevoi ale mele ( rostește necazurile pe care le ai și dorințele pe care vrei să ți le îndeplinească Maica Domnului).

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh în vecii vecilor. AMIN.ˮ

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *