Rugăciune de Mulţumire către Sfânta Treime

Mulţumesc, Sfântă Treime, că în fiecare clipă a vieţii mele şi în fiecare zi tu îţi ţii deschise aripile tale asupra mea şi îmi luminezi sufletul cu Lumina ta Sfântă fără ca umbrele întunericului să mă poată împrejmui.

Mulţumesc, Sfântă Treime că Tu eşti scutul meu Divin şi puterea mea.

Mulţumesc, Sfântă Treime că Lumina ta este scut şi pavăză împotriva tuturor furtunilor care vin din interiorul sau din exteriorul sufletului meu.

Mulţumesc, Sfântă Treime că Tu eşti eliberatorul lui Dumnezeu, adăpostul şi sanctuarul meu, ajutorul atotprezent în timpuri de nevoie.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că, cu ajutorul tău nemijlocit, binecuvântez numele Lui Dumnezeu veşnic şi mă închin Lui întotdeauna.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că îmi deschid inima cu milostivenie şi îi iubesc pe toţi astfel încât toate rugăciunile mele şi gândurile şi faptele mele poartă pecetea de milostivire a lui Dumnezeu. Îţi mulţumesc pentru darul de Lumină extraordinar, care îmi releveaza maiestatea vieţii şi îmi descoperă, în acelaşi timp, şi ceea ce se găseşte în sufletul meu.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că Frumuseţea Iubirii tale Divine îmi încălzeşte inima mea, şi pentru că Voia Lui Dumnezeu se împlineşte în viaţa mea, în fiecarenanosecundă a vieţii mele, acum, aici şi de-acum şi pururea şi-n vecii vecilor, Amin, precum în cer aşa şi pe Pământ, precum în suflet, la nivel de Sine, Spirit aşa şi în Trup şi în Plan Material, precum în Vibraţiile Nemateriale aşa şi în Materie.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că cu tine alături toate temerile mele dispar, indiferent de ceea ce se petrece în jurul meu, pentru că ştiu că tot ceea ce primesc este de la Dumnezeu spre binele meu Suprem, acum, aici, în fiecare nanosecundă a vieţii mele, şi de-acum şi pururea şi-n vecii vecilor, Amin, precum în cer aşa şi pe Pământ, precum în suflet, la nivel de Sine, Spirit aşa şi în Trup şi în Plan Material, precum în Vibraţiile nemateriale aşa şi în Materie.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că inima mea te simte lângă ea şi credinţa mea în Dumnezeu creşte şi mă ajută să văd Divina atotputernicie a Luminii, care mă susţine.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că merg prin viaţă, în mijlocul furtunilor sau al curcubeelor, cu un strigat de bucurie, cântând în inima cântul de milostivire a Lui Dumnezeu.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că glasul meu şi sufletul meu şi întreaga mea Fiinţă cântă cântul meu de iubire Divină.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că simt şi merg pe calea mea deschisă către lumină, fără a exista piedici, pentru că Tu cu mine eşti şi Sfânta Treime mă ţine în braţe.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că sufletul meu se bucură de prezenţa îngerilor şi aici, pe Pământ, că am susţinerea perfectă din partea Sfintei Treimi, a Cerului, a Tuturor Sfinţilor, a tuturor Cetelor de Îngeri, a tuturor Fiinţelor, a Bătrânilor, a tuturor Maeştrilor spirituali din tot ce-i creat de Dumnezeu, a tuturor sufletelor cu trup şi fără de trup din Creaţia divină, în tot ce întreprind mereu, în fiecare clipă!

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că faci posibil şi împlineşti tot ce pare imposibil, spre binele meu Suprem, în deplină armonie cu Planul Divin ce-mi guvernează Fiinţa, acum, aici, în fiecare nanosecundă a vieţii mele, şi de-acum şi pururea şi-n vecii vecilor, amin, precum în cer aşa şi pe Pământ, precum în suflet, la nivel deSine, Spirit aşa şi în Trup şi în Plan Material, precum în Vibraţiile Nemateriale aşa şi în Materie.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că întăreşti gândurile mele, simţirile şi trăirile, cu viziuni de Divină energie pozitivă, că-mi deschizi Sufletul către lumina infinită divină, sursa iubirii, adevărului, vieţii şi a cunoaşterii infinte.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru creşterea în lumină din viaţa mea.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că, cu ajutorul tău nemijlocit, am totală încredere în mine, în viziunile şi visele mele.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că, cu ajutorul tău nemijlocit, îmi manifest înţelepciunea Iubirii Divine şi manifest miracole vindecătoare şi transformatoare Divine înviaţa mea şi a celor din jurul meu, a tuturor sufletelor cu trup şi fără de trup trimise în calea mea de către Dumnezeu, în ordinea, echilibrul şi armonia stabilite de El, pentru a le ajută şi pentru a mă ajuta.

Mulţumesc, Sfântă Treime pentru că înţeleg, simt, ştiu că, atunci când sunt Una cu Dumnezeu, orice este posibil.

O, Lumină pură a Dumnezeului nostru, Tată Ceresc al celor create şi necreate, îţi mulţumesc pentru că eşti îngerul meu păzitor!

Mulțumesc Sfântă Treime pentru că, cu ajutorul Tău nemijlocit, binecuvântez numele Lui Dumnezeu veşnic şi mă închin Lui întotdeauna.

Așa este, așa va fi în veci, Amin!

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *