RUGĂCIUNE DE IERTARE ȘI DEZLEGARE/ELIBERARE

 

Rog și invit toate Puterile cerești care vor, pot și trebuie să mă asiste și să ajute cu această rugăciune și pentru împlinirea ei!

MĂ IERT, MĂ IUBESC, MĂ ACCEPT ȘI MĂ ONOREZ EXACT AȘA CUM SUNT!

Îmi cer iertare sufletului meu că nu l-am lăsat să se exprime în felul în care ar fi vrut şi i-am distorsionat prin prejudecăţile mele felul în care ar fi vrut să experimenteze viaţa.

Mă dezleg şi de prejudecăţile mele.

Îmi cer iertare corpului meu, organelor mele, părţilor din corpul meu cărora le-am cauzat deteriorări prin comportamentul meu culinar, îmi cer iertare de la tot trupul meu pentru că am fost indiferentă cu el de multe ori şi nu l-am îngrijit când mi-a cerut, nu i-am dat somn, odihnă şi hrană potrivită atunci când a cerut şi a avut nevoie.

Îmi cer iertare sufletului meu că nu l-am hrănit cu suficientă iubire, cu plăcere, cu creativitatea de care avea nevoie, cu poezie, cu muzică, cu poveste.

Îmi cer iertare minţii mele că n-am sădit în ea mereu gânduri frumoase.

Îmi cer iertare şi mă dezleg de toţi oameni pe care i-am necăjit, faţă de care am greşit, sau care au greşit faţă de mine iar eu nu i-am iertat.

Îmi cer dezlegare de ei. Îi las pe toţi să îşi urmeze drumul cum vor, aşa cum şi eu voi fi liber/ă de-acum să merg, să plutesc nestingherit/ă în destinul meu, neînfrânat/ă de legături care mă trag înapoi.

Sunt iertat/ă, căci eu sunt iertare.

Sunt liber/ă în fiecare clipă să o iau de la capăt dacă asta îmi doresc.

Sunt liber/ă în fiecare clipă.

Sunt dezlegat/ă de orice fire inutile, de orice iubiri egoiste, de cerşetoria sufletului, de aşteptări. Nu mai aştept salvarea, iubirea, fericirea, ele sunt cu mine din această clipă în care sunt deja dezlegat/ă şi liber/ă.

Sunt liber/ă să iubesc, să fiu, să mă mişc, să creez, să plutesc, să fiu ce şi cine vreau să fiu. Sunt liber/ă să fiu…(numele tău)

MĂ IERT, MĂ IUBESC, MĂ ACCEPT ȘI MĂ ONOREZ EXACT AȘA CUM SUNT!

AȘA ESTE, AȘA ESTE, AȘA ESTE ȘI ASA VA FI , AMIN !

Mulțumesc tuturor Puterilor Cerești și tuturor entităților de lumină care m-au ajutat!

Sursa: slideshare

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *