Rugaciune de iertare si de dezlegare

Ea aduce in 16 zile dezlegarea tuturor blestemelor de neam, actioneaza intr-un fel stiut de Sfanta Treime asupra bazei de 16 clepsidre a ADN-ului nostru, caci de aceea se face 16 zile, stergand din el o multime de programe de blestem personal, magie si alte forme de intuneric.

Pornim acum o rugaciune de iertare si de dezlegare de tot raul, de toata durerea, de toata neputinta, de lipsa de speranta, de tot intunericul.

Tatal nostru care esti in Ceruri,

Sfinteasca-se Numele Tau,

Vie Împaratia Ta,

Faca-se Voia Ta,

Precum in Cer asa si pe Pamant.

Painea noastra cea de toate zilele,

Da-ne-o noua astazi,

Si ne iarta noua greselile noastre,

Precum si noi iertam gresitilor nostri,

Si nu ne lasa pe noi in ispita,

Ci ne izbaveste de cel rau.

Caci a Ta este Puterea, Marirea si Slava,

In Numele Tatalui si al Fiului si al Maicii Divine,

Uniti laolalta intru Sfantul Duh.

Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, iubite si bland Judecator al sufletelor, Te rog iarta pe toti cei pentru care ne rugam astazi.

Sa le fie lor iertate faptele, vorbele, gandurile, emise cu stiinta sau cu nestiinta, care acum le pot provoca suferinta si durere. Caci Tu Esti prea milostiv Doamne Isuse Hristoase si nu vrei sa vezi omul patimind, ci doresti sa-l vezi intorcandu-se cu smerenie si cu iubire, la Tatal Ceresc

Prea Sfanta Treime, in numele Spiritului meu, si in numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate vietile si din toate timpurile, ne cerem acum iertare pentru toate greselile stiute si nestiute, indiferent cand au fost facute acestea. Ne cerem iertare fata de toate sufletele care au suferit din pricina acestor actiuni gresite ale noastre, ne cerem iertare fata de noi insine pentru suferintele ce ni le-am provocat prin actiunile necugetate. Din suflet Te rugam Sfanta Treime, ne iarta pe noi toti si daruieste-ne dezlegare de tot raul ce ni l-am facut unii altora, sa se impace intre ele neamurile, semintiile, sa ne inapoiem unii altora darurile ce le avem fiecare de la Bunul Dumnezeu si pe care le-am luat cu forta vreodata, in mod necuvenit.

Din suflet iertam  pe toti cei ce ne-au gresit noua vreodata, iar daca sunt oameni pe care simtim ca nu-i putem ierta, din suflet Te rugam Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-ne pe noi sa putem ierta, caci Tu ai fost exemplul suprem al iertarii, atunci cand chiar si de pe Sfanta Cruce graiai: “Iarta-i Tata, ca nu stiu ce fac”.

Prea Sfanta Treime, din suflet Te rog, in Numele Spiritului meu si in Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, sa ne fie noua dezlegate si anulate toate pacturile cu intunericul facute vreodata, indiferent in ce forma, cu cine au fost facute, in ce spatiu au fost facute.

Pentru mine si membrii familiei mele Iti cer sa ne fie noua dezlegate Sinele superioare si toate structurile noastre energetice din orice forma de captivitate.

Sa ne fie noua dezlegate ADN-urile de toate distorsiunile geometrice, ADN-uri straine, lucraturi venite din alte timpuri, insertii intunecate, stiute si nestiute.

Sa fim noi eliberati de toate programele de magie neagra, ce ruleaza in ADN-urile noastre, indiferent cand au fost facute acestea.

Sa fim eliberati de orice alt fel de programe intunecate, care nu servesc binelui nostru cel mai inalt si al semenilor nostri, care nu ne permit sa ne simtim parte a Imparatiei lui Dumnezeu.

Prea Sfanta Treime, din suflet te rog sa fie eliberate toate sufletele intrupate si destrupate, de toate programele de magie neagra sau de orice alta forma intunecata, pentru care eu, in aceasta viata, sau vreo intrupare anterioara a Spiritului meu, prin cuvant, gand sau fapta, ne constituim ca autor moral sau initiator, afectand in acest fel aceste suflete si evolutia lor.

Te rog de asemeni sa fiu eliberat de toti algoritmii intunecati si de toate autoblestemele create de mine asupra propriei mele persoane, indiferent in care intrupare a Spiritului meu s-au intamplat acestea.

Pentru mine si membrii familiei mele, din suflet Te rugam Sfanta Treime ca dupa toate aceste curatari, sa fie activate si pecetluite ADN-urile noastre, cu Pecetile lui Melchisedec.

Doamne Iisuse Hristoase, in Numele Spiritului meu si in Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, Te rog sa fim noi eliberati atat cat este Voia Sfintei Treimi, de toate implanturile energetice care se opun evolutiei noastre, indiferent de cine au fost puse acestea, indiferent cand au fost puse acestea.

Din suflet Te rugam sa fie eliberate de la noi toate darurile, toate partile de suflet, de putere, si de orice alt fel, ce se afla acum in posesia noastra si care nu ne apartin prin drept Divin, sa fie acestea purificate prin Lumina Ta cea binecuvantata si sa fie intoarse la proprietarii lor de drept.

Din suflet Te rugam sa fie gasite si recuperate toate darurile noastre, toate partile noastre de suflet, de putere, si de orice alt fel, care sunt acum in alte parti si spatii, sa fie acestea trecute prin Lumina Ta cea binecuvantata si sa fie intoarse si relipite fiintelor noastre, astfel incat sa fim intregi asa cum Tu Tata Ceresc ne-ai creat la inceputuri.

Pentru toate darurile acestei rugaciuni de iertare si de dezlegare, si pentru toate darurile din toate timpurile, stiute si nestiute, Prea Sfanta Treime, cu adanca recunostinta, smerenie si iubire, din suflet Iti multumim si Te rugam pe Tine sa fie armonie si iubire in lume, astfel incat noi toti copiii Tai sa putem trai in Bucuria Vietii, acum si in vecii vecilor, Amin.

(Rugăciune primită în dar prin email.)

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Rugaciune de iertare si de dezlegare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *