Rugăciune de dezlegare

Ţinând acest ritual în 9 zile tot ce a fost legat se dezleagă.

Se posteşte 9 zile, ţinându-se post negru luni, miercuri şi vineri, până la ora 24.

În fiecare zi se fac următoarele rugăciuni:

Ziua se fac 40 de metanii, plus rugăciunile tale zilnice sau Tatăl Nostru spus cât mai des. Seara, după ora 22, cel mai bine spre ora 24, faci rugăciuneastfel: Se face Acatistul Mântuitorului şi se aprind 9 lumânări, aşezate în formă de cruce. Ele TREBUIE SĂ ARDĂ COMPLET. Aceasta este important. Dacă nu ai Acatistier spui Tatăl nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl nostru plus Rugăciunea de cerere şi repeţi aceasta până faci 40 de metanii.
Atenţie:
-Cine nu poate duce postul până la ora 24, îl poate opri la ora 18 sau la ora 21 şi poate mânca DOAR O MASĂ DE POST. Dacă ai mâncat de 2 ori, ţi-a furat diavolul postul.
-În cursul zilei sau cu 2 ore înainte de masă, iei o bucăţică de Anafură plus un păhărel mic de aghiazmă făcută cu molitfele sfântului Vasile.

Rugăciune de cerere: Dezleagă Doamne toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Ceartă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apară-mă.
Dezleagă Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele), dezleagă-le. Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă.

În timpul rugăciunii, cere:
Dezleagă Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc (tot ce crezi că ţi-a fost legat). AMIN!

„Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gabriel, duceţi nevrednică mea rugăciune şi nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiţi din neamurile noastre, ale moşilor şi strămoşilor până la al nouălea neam şi-mi dăruiţi mie împlinirea dorinţei mele (spui dorinţa)”.

   Vei vedea cum încep să se neliniştească anumite persoane dintre cunoştinţe, chiar şi rude. Cei care devin neliniştiţi vor neapărat să vină la tine. Uneori îţi cer socotelă: pentru ce li se întâmplă lor necazuri? Vrăjitorii în timpul rugăciunilor îşi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti -aceştia sunt vrăjitorii. Nu le spui nimic, dar îi pomeneşti în rugăciune.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *