Rugăciune către Sfântul Anton de Padova de dezlegare a cununiilor.

 

Această rugăciune puternică de dezlegare a cununiilor către Sfântul Anton de Padova face adevărate minuni.

Se spune de către cei care nu se pot căsători

Despre persoanele care nu se pot căsători, care au relații de scurtă durată sau nu își găsesc un partener cu care să se înțeleagă, se spune că au cununiile legate fie prin vrăjitorie sau prin blestemele părinților.

Sfântul Anton de Padova este un sfânt catolic, dar îi ajută în egală măsură pe credincioși indiferent de confesiunea din care fac parte.

Înainte de a fi rostită pentru prima dată, trebuie să se țină post timp de o săptămână, apoi spovedanie și împărtășire.

    „Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeu cel atotputernic, care ai distrus împărăția diavolului și prin Biserica ta ai întemeiat o nouă împărăție pe pământ; Cel care ai spus ucenicilor tăi: „Mi s-a dat toată puterea în cer și pe pământ și această putere v-o dau și vouă…”, milostivește-te acum și îndepărtează, prin ruga mea, de la slujitorul tău /slujitoarea ta (se spune numele…) toate farmecele, toate vrăjile și binecuvântează-l/o cu împlinirea dorinței lui/ei de căsătorie, înlăturând în vederea aceasta toate piedicile.

Dumnezeule atotputernic, care l-ai creat pe om întru bunătatea Ta și binecuvântându-l, ai zis: „Nu este bine ca omul să fie singur; să-i facem un ajutor asemenea lui” și din coastă i-ai zidit femeie și, binecuvântându-i, le-ai dat legea: „Creșteți, înmulțiți-vă și moșteniți pământul“; Cel care ai binecuvântat nunta din Cana Galileei și ai orânduit taina căsătoriei, pentru binele și ajutorul omului pe pământ; Cel care ai zis prin marele tău Apostol Paul: „Cel ce-și căsătorește fata/băiatul, bine face!”, milostivește-te și binecuvântează pe slujitorul tău /slujitoarea ta (se spune numele complet…), orânduind și pentru el/ea cărarea unei căsătorii grabnice și reușite.

Scoate, deci, în calea lui/ei pe cel/cea hărăzit/ă de tine să fie partea lui/ei, să fie soția lui/soțul ei, după sfânta ta lege și orânduire și pe care s-o/să-l înzestrezi cu caracter blând, blajin, cu cumințenie și cu dragoste deplină și sinceră pentru căminul ce-l va întemeia.

Îndepărtează, Doamne, de la slujitorul tău /slujitoarea ta (se spune numele complet…) toate farmecele, vrăjile, greutățile și piedicile. Izbăvește-l/o necontenit de uneltirile vrăjmașilor săi și dăruiește-i cu mărinimie sănătate deplină, liniște sufletească, câștig spiritual și realizarea dorințelor bune și sfinte. Prin Hristos Domnul nostru. Amin.”

Tatăl Nostru… Bucură-te Maria,… Slavă Tatălui…
(Se poate stropi cu apă sfințită).

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *