Rugăciune către Arhanghelul Uriel pentru rezolvarea problemelor

 

Numele Arhanghelului Uriel se traduce „Lumina Lui Dumnezeu”, iar lumina lui este aurie, galben strălucitor.

Arhanghelul Uriel apare în unele reprezentări cu un pergament, cu o carte în mână, sau având o mână întinsă în care ţine Flacăra Divină dăruind omenirii Iubirea pură şi Lumina lui Dumnezeu sau este înfăţişat stând la Poarta Paradisului ţinând în mână o sabie de foc. OrthodoxWiki scrie că Uriel apare frecvent în arta creștină ortodoxă, de obicei împreună cu arhanghelii Mihail, Gavriil și Rafail, făcând parte din ceata îngerească a serafimilor. Cei patru erau reprezentați ca înconjurând tronul lui Dumnezeu. În prezent, Arhanghelul Uriil/Uriel este de obicei reprezentat împreună cu ceilalți șase arhangheli, în icoana care reprezintă Soborul Netrupeștilor Puteri.

Arhanghelul Uriel este considerat unul dintre cei mai înţelepţi arhangheli, unul dintre cei mai inventivi arhangheli.

 El ne oferă idei şi intuiţii creatoare, adeseori geniale și călăuză cerească, în situații dificile. Fiind alchimist, sublimează şi transformă energiile subtile joase, inferioare în energii subtile pure și elevate în ființa umană și facilitează înţelegerea intuitivă a aspectelor spirituale din viața fiecăruia. Are un rol esenţial în transformarea spirituală

Ajută în restabilirea stării de pace interioare, după traume și dezamagiri.

Arhanghelul Uriel fiind îngerul soluţionării problemelor, trebuie să nu uităm că este necesar să îi cerem ajutorul, cu credinţă puternică, profundă.

Dacă aveţi nevoie de soluţii sau idei pentru a ieși din diverse situații problematice, puteți folosi și adapta propriilor nevoi, rugăciunea propusă de Doreen Virtue:

„Dragul nostru Arhanghel Uriel, te rog să mă ajuţi cu înţelepciunea ta în (…..descrieți situaţia …). Dîruiește-mi cât mai multe informaţii posibile, încât să pot vedea clar adevărul acestei situaţii. Te rog, ajută-mă să iau o decizie corectă, informându-mă despre toate perspectivele implicate.

Te rog, ajută-mă să aud clar, să înţeleg aceste informaţii şi să am mintea cât mai deschisă posibil. Mulţumesc, Arhanghele Uriel!”

   Uniune Spirituală

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Rugăciune către Arhanghelul Uriel pentru rezolvarea problemelor

  1. Minunati sunteti Sf.Arhangheli .Cu puterea voastra data de Bunul Dumnezeu ,ne ajutati in toate nevoile si ne scoateti la liman.Multumim ca aveti grija de noi.Multumim ca ne calauziti spre fapte bune .Slaviti sa fiti impreuna cu toate PUTERILE CERESTi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *