Rugăciune/ afirmații/ algoritm de iertare și acceptare de sine

Stați întinși, respirați profund de câteva ori, așezați-vă o palmă sub ombilic, pe chakra Swadhisthana, citiți următoarele afirmații:

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că nu m-am iubit, mă iert pentru că nu m-am acceptat, mă iert că nu m-am recompensat.

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că mi-am cedat puterea altor persoane. Mă iert pentru că am permis să fiu cine sau cum au vrut alte ființe și nu cine aș fi vrut să fiu sau să fac. Mă iert, acum și pentru totdeauna că am renunțat la visele și dorințele mele. Azi și pentru totdeauna îmi revendic puterea personală.

Azi, mă iert și îmi eliberez sufletul de regrete, tristeți, ură, invidie, gelozie, nemulțumiri, furie, neiertări, lacrimi neplânse, frică, lașitate, durere, suferință, umilință, inflexibilitate, duritate, neiubire, neiertare, dezamăgiri….

Mă iert și mă eliberez, acum și pentru totdeauna de promisiuni neținute, de judecăți și prejudecăți, de critică și autocritică, de alegeri greșite, de false credințe, de rigiditate, de încăpățânare…

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că am pierdut timp în situații și relații nebenefice, că am insistat acolo unde trebuia să renunț și pentru că am renunțat când trebuia să insist.

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că am permis să fiu umilit/ă, trădat/ă, respins/ă, abandonat/ă, nedreptățit/ă, abuzat/ă… Mă iert că m-am mințit și amăgit, că am avut așteptări, că am fost superficial/ă, că am acceptat să primesc sub nivelul nevoilor mele. Mă iert pentru neputințele mele.

Mă iert, acum și pentru totdeauna pentru că m-am condamnat profund pentru tot ceea ce am făcut și pentru tot ceea ce nu am făcut, pentru ce am spus și pentru ce nu am spus. Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că sub impulsul supărării sau al nervilor am spus cuvinte care nu trebuiau spuse, care au rănit, care au creat nedreptate sau umilință.

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că m-am autosabotat, m-am judecat, m-am autoflagelat.

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că nu mi-am permis să fiu fericit/ă, iubit/ă. Mă iert pentru totdeauna că am produs nefericire mie sau altor ființe.

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că am permis ca emoțiile altor persoane să mă afecteze, mă iert pentru că m-am lăsat manipulat/ă emoțional.

Azi și pentru totdeauna mă iert pentru că nu am ştiut să preţuiesc anumiți oameni așa cum ar fi meritat şi că am alungat de lângă mine, cu voie sau inconștient, suflete care m-au iubit.

 Acum și pentru totdeauna mă iert, mă iert, mă iert. Acum și pentru totdeauna mă iubesc, mă iubesc, mă iubesc, mă accept așa cum sunt și-mi mulțumesc cu iubire, mă accept așa cum sunt și-mi mulțumesc cu iubire, mă accept așa cum sunt și-mi mulțumesc cu iubire.

Acum și pentru totdeauna Eu Sunt ceea ce Sunt. Eu Sunt.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *