RITUAL PENTRU LUNĂ NOUĂ ȘI LUNĂ PLINĂ

Luna nouă este atunci când Soarele și Luna se află în conjuncție în același semn astral. Sunt nopțile cele mai întunecate, în care Luna nu este vizibilă deloc pe cer.

Luna plină are loc în momentul în care Soarele și Luna se află în opoziție, în două semne astrale opuse. De exemplu, Luna plină în Leu înseamnă că, la momentul respectiv, Soarele se află în Vărsător, iar Luna în Leu. Acestea sunt cele mai luminoase nopți, în care satelitul natural al Terrei este vizibil integral, în toată splendoarea sa.

Luna Nouă – noi începuturi, manifestarea dorințelor, transformare și atragerea banilor sau a dragostei în viața dvs.

Luna Plină este pentru eliberarea negativității, a karmei negative, a relațiilor / situațiilor nepotrivite, pierdere în greutate, probleme cu banii, tot ceea ce nu vă mai este de folos.

      Se pot face anumite ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor, pe termen scurt, până la 3 luni, nu mai mult, având în vedere că se poate face acest lucru în fiecare lună.

Pentru aceste ritualuri se folosesc lumânări, tămâie și cristale clare de cuarț.

Pentru a simplifica, folosiți o mică lumânare albă și un cuarț.

În primul rând, se scrie biletul (biletele) cu dorința (dorințele).

Formulați biletele cu dorințe în funcție de ciclul Lunii. Deci, pentru atragerea de lucruri în viața dvs, faceți acest ritual în timpul Lunii Noi și pentru eliberare, faceți acest ritual în timpul Lunii Pline. Acest ritual va crește, de asemenea, fluxul energiei dvs.

Desenați simbolurile  Reiki pe partea din spate a biletului și în aer în  jurul dvs. Acest lucru vă va proteja și vă va împământa.

Stați într-o poziție în care să puteți vedea lumina Lunii, fie în casă fie în aer liber.

Respirați în lumina Lunii, astfel vă veți purifica aura, chakrele și va realiza o legătură cu Luna.

Utilizați simbolul  Hon Sha Ze Sho Nen (Simbolul Reiki al Vindecării la Distanță) pentru a vă conecta cu Luna Nouă/ Plină.

Citiți-vă dorințele direct spre Lună, spunând: „Îmi doresc să se manifeste acestea începând de luna viitoare și voi reveni din nou pentru mai multe dorințe. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”

Apoi ardeți biletul (biletele).

     Sursa: reikirey

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *