Ritual pentru abundență făcut când este Luna Plină

Aveți nevoie de o lumânare galben-aurie sau verde, tămâie sau un bețișor de mir, scorțișoară, miere, o cană cu pământ, puțină apă, 7 monede (din țara în care locuiți), un bilet pe care ați scris 7 dorințele. Toate acestea trebuie să fie pe masa pe care faceți ritualul.

Ar fi bine să purtați haine de culoarea lumânării.

Aprindeți cu un chibrit lumânarea și tămâia sau bețișorul de mir.

Invocați, pentru a vă susține în ritualul pe care-l faceți, prezența Sinelui Superior și a îngerilor fasciculului albastru care să vină la colțurile casei dvs. Puteți invoca și alte entități benefice. De asemenea, invocați cele patru elemente: apă, pământ, foc și aer.  

Cu bețișorul parfumat aprins sau cu tămâia arzând, în fiecare colț al camerei, în sensul invers acelor de ceasornic, activați (desenați) simbolul  Cho Ku Rei (cei care sunteți inițiați în Reiki) sau orice simbol care are importanță pentru dvs (de exemplu crucea) cei care nu sunteți inițiați în Reiki.

În momentul în care desenați simbolul, în fiecare colț al camerei, intenționați să deschideți ușile abundenței și spuneți cu voce tare:

„Din acest moment, ACUM, prin puterea EU SUNT, comand, decretez și determin deschiderea ușilor abundenței financiare și materiale în viața mea!”

Apoi într-un recipient de metal dați foc hârtiei pe care ați scris dorințele, lăsați-o să ardă complet și cenușa o puneți în cana cu pămând cu grijă ca și când ați planta o floare dragă care urmează să crească (să vă crească averea).

De asemenea, restul de tămâie, monedele, mierea, scorțișoara trebuie îngropate în acel pământ.

Lăsați lumânarea să ardă complet.

Mulțumiți entităților invocate, universului și Mamei Pământ (GAIA) pentru că v-au binecuvântat cu deschiderea ușilor de abundență în viața dvs.

Puteți ține cana în camera dvs sau să îngropați tot conținutul ei în curtea proprie.

 Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

Daniela

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *