REVENDICAREA STRUCTURILOR

 

 

Tată Ceresc, ascultă rugăciunea mea, reîntregește, curăță și pune în mine toate structurile mele energetice și spirituale și pune organismul meu cu toate structurile în stare de vindecare atât cât îmi este îngăduit.

Cu Lumina și Puterea Duhului Sfânt, Te rog pe Tine, Doamne, vindecă-mă pe mine de orice infoenergii malefice, concepte, supraconcepte, programe, subprograme, programe de revenire, blesteme, farmece, moșmoane, descântece, făcături, descântaturi, orice fel de legături malefice, făcute pe aer, apă, foc, lemn, metal, pământ, plasmă, gheață eter; pe voință, credință, pe gândire, pe iubire, pe conștiință, pe sine, pe suflet, pe spor, pe sex, pe bani, pe drumuri, pe animale și plante cu lumină sau cu întuneric, iar toate aceste influențe malefice desfăcute, să se ducă unde este Voia Ta, Doamne. Fie ca orice entități malefice, entități benefice false și duhuri necurate să fie îndepărtate de la mine și trimise acolo unde este Voia Divină. Rog Sfânta Treime să taie orice fel de corzi infoenergetice care nu îmi sunt benefice, și să le îndepărteze din câmpurile mele. Dezlegă și curăță Doamne Sinele meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi infoenergetici malefici, făcături, farmece, blesteme, legături, descântece și orice lucru ce afectează Sinele meu și nu este cu Voia Divină, și pecetluiește-l cu Duhul Sfânt.

Dezleagă și curăță Doamne sufletul meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi, infoenergetici malefici, făcături, farmece, blesteme, SN adăugat malefic, legături, descântece și orice lucru ce afectează sufletul și nu e Cu Voia Divină, și reîntregește-l, binecuvântează-l și pecetluiește-l cu Duhul Sfânt. Dă-mi Doamne înapoi toți îngerii, ghizii, darurile, sporul, potențialul meu divin, misiunea mea personală, drepturile mele divine, amprentele mele infoenergetice, și orice alte structuri îmi aparțin. Tot harul, inițierile, abilitățile și toate câte am primit în viața asta și în altele, pune-le Doamne în mine, atât cât este voia ta, ca eu să îmi pot face misiunea personală pe acest pământ.

Curăță și deschide Doamne Cu Lumina și Binecuvântarea Ta toate chakrele mele și toți centrii energetici, toate organele mele energetice, și curăță și armonizează toate meridianele și canalele energetice, atât cât îmi este permis. Dezleagă, curăță și reîntregește, Doamne, toate câmpurile mele, și armonizează-le. Aliniază și armonizează, Doamne, toate structurile mele energetice și spirituale, sigilează-le cu Duhul Sfânt, și fie ca nimic să nu le poată atinge decât Cuvântul Tău. Fie că eu să pot sluji Luminii și Adevărului și să îmi fac Misiunea Personală pe acest Pământ. Fie ca, dacă nu îmi este îngăduit să mă vindec sau să mă refac în totalitate, să ajungă la mine informația care să mă ajute să îmi înțeleg lecția astfel încât să capăt permisiunea de a mă vindecă. Fie ca eu să înțeleg motivul pentru care am devenit vulnerabil/ă la orice influențe malefice, și să am înțelepciunea și puterea de a mă schimba și de a evolua. Doamne, dacă eu voi greși față de tine, ajută-mă să-mi înțeleg greșeala și iartă-mi neștiința sau neputința. Vino, Doamne în inima mea și în sufletul meu, în viața și în casa mea, și luminează-mi calea oriunde mă voi găsi. Și Domne, dacă eu uit de Tine, Tu să nu uiți de mine! Amin!

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „REVENDICAREA STRUCTURILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *