REIKI: Vindecarea la distanţă

Vindecare la distanţă se poate face prin canale, care sunt adaptate la Reiki gradul 2 sau mai mult.

Atunci când dați vindecare la distanţă pentru cineva, este mai bine să-i se ceară să stabilească un timp pentru a primi energia pe care o veți trimite. Acest lucru creşte absorbţia de energie care va adduce vindecarea. Cereţi-i să stea cu ochii închişi, picioarele goale atingând podeaua şi fără a încrucișa mâinile sau picioarele.

   Există mai multe modalităţi de transmitere a energiei la distanţă. Ați putea folosi un obiect ca un surogat, o fotografie, o intenţie, imaginație, sau trimițând Reiki prin intermediul celui de al treilea ochi.

Fiecare dintre aceste metode suntd escrise mai jos.

Tehnici de vindecare la distanţă

Cu ajutorul unei fotografii

Solicitați pacientului o fotografie. Desenați simbolurile pe spatele fotografiei şi dacă există suficient spaţiu, ați putea scrie că problema lui este rezolvată. Ţineţi fotografia între palme cu simbolurile pe ea dând în acelaşi timp Reiki.

Cu ajutorul unui surogat

Puteți folosi o jucărie sau un obiect similar și declarați mental că jucăria este pacientul X şi dați Reiki. Puteți da Reiki doar pe partea afectată sau pentru tot corpul. Ați putea folosi de asemenea, obiecte mici sau degetul mare ca surogat de pacient, şi ţineţi-l între palme şi dați Reiki.

Imaginaţie

Țineţi-vă palmele căuş față în față şi imaginaţi-vă persoana, fie îninteriorul palmelor sau în faţa dvs, trimiteți energia ca și când l-ați spăla într-un duș. Imaginaţi-vă că se simte mai bine, şi desenați simbolurile, în acelaşi timp oferiți Reiki.

Al treilea ochi

În cazul în care persoana este vizibilă, vă puteţi imagina energia Reiki care vine prin al treilea ochi şi merge la acea persoană. Imaginaţi-vă un fascicul Reiki care iese prin al treilea ochi, trasați simbolurile cu fascicul pe persoană. Ați putea folosi această tehnică atunci când priviţi la fotografia lor, sau pur şi simplu imaginați-vă că persoana este în picioare în faţa dvs şi primește Reiki prin al treilea ochi.

Intenţie

Puteți folosi o cutie de intenţie, ceva ce se poate încadra în palmă şi să conţină rulate mici bilețele. Pe un mic bilet de hârtie scrieți intenţia dumneavoastră. Aveţi grijă să utilizaţi doar cuvinte pozitive (a se evita folosirea „nu”, „nu vreau”, „nu va”, „nu se poate”, etc.), pentru a evita ori ce opreliști. După intenţie scrieți: „Este aşa, mulţumesc Reiki, Facă-se voia Ta Doamne”. Pe partea cealaltă a hârtiei, trasați toate simbolurile. Rulați şi puneţi biletul în caseta de intenţie.

   Avantajul cutiei de intenţie este că puteţi da Reiki la o mulţime de oameni / evenimente în acelaşi timp. Ori de câte ori doriţi, ţineţi caseta între palme, mental desenați simboluri pe ea şi dați Reiki. Nu trebuie să vă gândiți la toate intenţiile în mod individual.

            Vindecarea la distanţă pentru evenimente

Aveţi posibilitatea să trimiteţi vindecare la distanţă pentru evenimente şi ocazii. Vindecare la distanţă poate fi, de asemenea, trimisă pentru vindecarea şi repararea relaţiilor rupte.

Intenția și tehnici de imaginaţie pot fi folosite pentru acest tip de vindecare. De asemenea, puteţi declara mental „Cutare eveniment are succes. Așa este, mulțumesc Reiki, cu voia Ta Doamne!”, dând în acelaşi timp Reiki.

Puteți folosi metoda pentru diferite situaţii, vizualizând un deznodământ fericit.

    Reiki poate fi, de asemenea, trimis pentru evenimente din trecut, care încă vă crează suferință sau care crează blocaje în viaţa dvs. Acest lucru este util mai ales pentru cei cu traume din copilărie şi a relaţiilor rupte.

Reiki nu poate schimba trecutul, dar se va schimba modul în care simţiţi în legătură cu evenimentul în cauză şi, de asemenea, vă ajută să vă ierte și să iertați persoanele implicate.

Uniune Spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *