Reiki: Vindecarea de sine

Așezați-vă, respirați adânc de câteva ori, relaxați-vă.

Faceți pregătirea obișnuită unui autotratament Reiki.

Conectaţi-vă la problemă ca la orice vindecarea la distanţă.

Desenaţi simbolul HSZSN şi vizualizați cum acesta vă intră în chakra coroană, apoi desenați CKR, din nou, vizualizați cum acesta vă intră în chakra coroană; Desenaţi apoi Simbolul SHK şi vizualizați cum și acesta vă intră în chakra coroană,, apoi desenați CKR, din nou vizualizândul că vă intră în chakra coroană.

Pune-ți mâinile, fie pe față, fie pe cap, cum vă este mai confortabil. Vizualizați capul că se umple cu lumină/energie aurie de la simboluri şi din mâinile dvs. Când capul s-a umplut de lumină aurie, aceasta se extinde pentru a umple întregul corp. Atunci când corpul vă este complet plin de aur, energia coboară în picioare, iese și urcă prin exteriorul corpului, pe toate părţile, şi intră din nou prin Chakra Coroanei. Deplasarea aceasta a energiei în vizualizare, ar trebui să arate ca o formă alungită de tor. Vizualizați deplasarea energiei ca o mişcare continuă atât în interiorul cât şi în afara corpului.

Când vizualizarea a ajuns la acest punct se adaugă afirmaţia: „Eu trimit lumina, [nume], adânc în nişele interioare ale minții mele, aduc lumina în întuneric, umbre dispar”.

Păstraţi această vizualizare aproximativ o jumătate de oră.

Aceasta este o metodă foarte puternică. Se face pentru o problemă nu mai mult de 4 zile la rând, apoi se face o pauză timp de o lună, observând evoluţiile situației înainte de a face din nou această metodă.

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *