REIKI: SCANAREA ENERGETICĂ

 

Acest articol vine cu mici completări la un alt articol pe care l-am publicat pe acest site în 2019.

Practica Reiki regulată dezvoltă sensibilitatea la energie. Acest lucru face ca scanarea să fie o sarcină foarte simplă.

Puteți să vă activați simbolurile în palme și apoi le apropiați și le îndepărtați una de alta până simțiți ceva între ele. Pot fi furnicături, căldura, răcoare, rezistență…..

Se pot activa simboluri în vârful degetelor și la încheietura palmei.

Cu palma activată treceți-o deasupra brațului și vedeți ce simțiți. Puteți încerca și cu vârfurile degetelor.

Scanarea energetică a oamenilor, animalelor, plantelor (etc)  se poate face atât când se află în apropiere cât și când se află la distanță.

Tehnicile  

Scanare personală

 Activați-vă simbolurile în palme. Conectați-vă la Divinitate activându-vă simbolurile deasupra capului. Desenați pe ambele proiecții ale chakrelor CKR și SHK, la fel și pe chakra rădăcină.

Împământați-vă folosind simboluri pe chakrele tălpilor.

Cereți persoanei să se întindă confortabil.

Spuneți-i să respire adânc și să se relaxeze. Este bine să redați muzică liniștitoare în fundal.

Stați lângă capul persoanei.

Conectați-vă cu Reiki, ghizii voștri Reiki, ghizii spirituali și îngerii și cereți-le să vă asiste în timpul acestui proces.

Vizualizați un scut de lumină albă care se formează în jurul dvs și care vă acoperă din cap până în picioare pentru protecția dvs în timp ce scanați. Puteți alege să săriți acest pas.

Începând din partea de sus a capului, mișcați treptat palma (sau palmele) peste partea dreaptă a persoanei.

În primele încercări, asigurați-vă că petreceți cel puțin câteva secunde în fiecare poziție pentru a simți energia în diferite puncte ale corpului. Cu cât exersați mai des cu atât veți putea observa deficiențe în fluxul de energie în perioade mai scurte de timp.

Pe măsură ce vă mișcați palma, notați mental toate punctele din câmpul energetic în care simțiți o întrerupere a fluxului de energie, o schimbare a temperaturii sau a vibrației în acea zonă. Puteți nota într-un caiet ceea ce observați dacă așa vă este mai ușor.

Repetați același lucru cu partea stângă a corpului. Puteți scana părțile din față și din spate ale corpului.

Ori de câte ori simțiți un blocaj, închideți ochii cu intenția să primiți informații despre culoarea, dimensiunea, forma și textura blocajului sau despre cauza lui, despre ceea ce reprezintă el. Puteți vedea detaliile acestor blocaje cu ochiul minții sau le puteți simți. Aveți încredere în primele impresii pe care le primiți și nu le analizați rațional. În mod invariabil, blocajele indică emoții nerezolvate, tipare mentale recurente, comportamente nesănătoase etc. pe care persoana trebuie să le vindece. Notați toate mesajele pe care le primiți, deoarece acestea oferă îndrumări neprețuite persoanei în cauză.

Nu vă descurajați dacă nu primiți aceste mesaje de la început. Veți începe să le primiți pe măsură ce exersați.

Folosiți orice tehnică știți pentru a elimina acest blocaj.

Terminați cu un tratament Reiki al întregului corp. Acordați o atenție deosebită zonelor din care au fost îndepărtate blocajele și infuzați-le cu Reiki.

Mulțumiți entităților care v-au ajutat.

Discutați cu persoana pe care ați scanat-o energetic despre ce ați simțit și, dacă este necesar, despre ce schimbări ar fi bine să facă în stilul său de viață.

Scanarea la distanță

Faceți o schiță a corpului pe o foaie de hârtie. Această schiță ar fi referința dvs. și reprezintă persoana care va fi scanată. Puteți folosi o fotografie a persoanei care urmează să fie scanată.

Activați-vă simbolurile în palme. Conectați-vă la Divinitate activându-vă simbolurile deasupra capului. Desenați pe ambele proiecții ale chakrelor CKR și SHK, la fel și pe chakra rădăcină.

Împământați-vă folosind simboluri pe chakrele tălpilor.

Conectați-vă cu Reiki, ghizii voștri Reiki, ghizii spirituali și îngerii și cereți-le să vă asiste în timpul acestui proces.

Vizualizați un scut de lumină albă care se formează în jurul dvs și care vă acoperă din cap până în picioare pentru protecția dvs în timp ce scanați energetic. Puteți alege să săriți acest pas.

Deschideți o dimensiune de la dvs către persoana pe care doriți să o scanați: CKR, SHK, HZSN + numele persoanei (+ locul în care se află). În plus, puteți activa iar Cho Ku Rei pentru a întări legătura.

Ca și înainte, începeți să scanați din partea de sus a capului. În acest caz, va trebui să utilizați schița ca referință și să plasați palma peste capul care este desenat.

Scanați părțile din dreapta, stânga, față și, respectiv, din spate ale corpului, totul prin mișcarea palmei peste schiță.

Puteți folosi fotografia persoanei sau, dacă puteți, vizualizați persoana în fața dvs și o scanați ca și când ar fi fizic acolo.

Ca și în cazul scanării în persoană, primiți informații despre blocaje, notațile și apoi le eliminați prin orice tehnică știți.  Apoi aplicați un tratament Reiki al întregului corp. Acordați o atenție deosebită zonelor din care au fost îndepărtate blocajele și infuzați-le cu Reiki.

Mulțumiți entităților care v-au ajutat.

Discutați cu persoana pe care ați scanat-o energetic despre ce ați simțit și, dacă este necesar, despre ce schimbări ar fi bine să facă în stilul său de viață.

Discuție după scanare și tratament

Discutați cu persoana respectivă despre informațiile pe care le-ați primit în timpul scanării. Dacă este necesar să facă schimbări în viață sau să vindece tipare de gândire sau de comportament, asigurați-vă că explicați acest lucru clar. În cazul tiparelor care sunt adânc înrădăcinate, persoana ar putea fi nevoită să facă și alte lucrări de vindecare împreună cu Reiki pentru a obține vindecarea dorită.

Sunt situații în care se recomandă să se facă lucruri în sensul invers tiparului implementat, să facă voluntariat, pelerinaje, pomeni, etc.

Spor în toate cele bune!

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *