Reiki Rugăciune de dezlegare

        Deoarece din ce în ce mai multe persoane consideră că au probleme de magie și legături, redau următorul algoritm de curățare generală în 12 pași. Să vă fie de folos!

1.În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: Brațul meu se umple cu para focului Divin atât de mult cât trebuie pentru a deveni sabia de foc a Sfintei Treimi.

 1. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: Sabia de foc a Sfintei Treimi taie toate legăturile care există între și entități de tip: duh necurat, demon, parazit astfel încât ele să plece acolo unde este voia Tatălui Ceresc.

 2. Se trasează toate simbolurile reiki cunoscute

 3. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se dezleagă tot ce este legat cu lumină sau cu întuneric pe sine, suflet, spirit, destin, soarta, spor, noroc, sănătate, iubire, drumuri, succes, conștiință, memorie, voință, intuiție,gândire, credință, succes, potențial nemanifest, darururi de la Sfântul Duh, prieteni, casă, mașînă, carieră, ascultare, mental, gânduri,… Se dezleagă tot ce este făcut cu lumină sau cu întuneric pe organe: creier, stomac, intestine, splină, pancreas, ficat, rinichi, sex, organe sexuale, articulații, încheieturi. Se dezleagă tot ce este făcut cu lumină sau cu întuneric pe apă din celule, pe toate lichidele din organism  sânge, limfă,spermă; tot ce este făcut pe păr, unghii,oase ; tot ce ste făcut cu părți, organe, fluide, dejecții, de urât, pe animale, păsări sau haine.

 4. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se dezleagă și se activează aici și acum potențialul divin, nemanifest care a fost legat; capacitatea de a face bani, de a construi, de a conduce, de a învăța; capacitatea creativă, imaginativă; puterea de a iubi, de a ierta.

 5. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se dezleagă și se eliberează toate SN-urile captive umane, vegetale, animale, minerale, extraterestre, lunare, stelare, planetare, îngerești, galactice… și toate elementele de apă, aer, foc, pământ, lemn, metal, gheață, plasmă, eter, metale grele și argint viu. (Structura noesica – SN)

 6. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se anihilează blestemele personale și de neam, afuriseniile, formele gând, legăturile de magie, descântecele, trimitaturile ; legăturile de falsă iubire; celulele și țesutul de tip parazit; spațiile malefice, spațiile cu EBF (Entități Benefic False) variabil și cele care încalcă Liber Arbitru. Se anihilează programele și subprogramele malefice și de revenire; sferele malefice; stringurile malefice și orice inforenergii sau algoritmi malefici.

 7. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se anihilează toate condiționările, autoconditonarile, schemele mentale și comportamentale induse și autoinduse.

 8. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se reașează coaxial toate structurile fizice, biosice, noesice și se refac pe 100% biocampurile fizice.

 9. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: se reactivează și se energizează toți centri energetici, fiecare pe culoarea specifică intens, pozitiv, benefică și toți centri secundari pe culoarea specifică diferitelor organe.

 10. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: orice SNAdM există în această ființă să vină în palmele mele, se anihilează programul cu care a fost trimis și programul lui de revenire și se trimit SN-urile la Doamne Doamne. (SNAdM = Structura noesica adăugată malefic)

 1. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh: să vină în palmele mele SN-ul lui Original, pur, curat, strălucitor, de la Doamne Doamne și se implementează.

TOT CE-I APARȚINE PRIN DREPT DIVIN SĂ SE MANIFESTE AICI ȘI ACUM AMIN.

          Curățarea sufletului prin reiki se face: SHK, SSK, HARTH, DKM.

           Recomand pentru curățarea sufletului: Rugăciunea Inimii, Rugăciuni la Maica Domnului, Împărate ceresc, Psalmul 50, Tatăl Nostru.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *