REIKI: Ritual pentru Manifestarea dorinţelor

 

În scopul de a manifesta dorințele noastre, vibrația noastră trebuie să se potrivească vibrației dorințelor noastre. Trebuie să simţim entuziasm și împăcare, atunci când ne gândim la dorințele noastre sincere, știind că sunt pe deplin acceptate în manifestarea lor.

Adesea avem tendința să ne îndoim că suntem cu adevărat capabili să ne trăim visele și ne temem în inconștient de atingerea succesului.

Ne întrebăm dacă merităm…

Avem tendința să ne concentrăm mai mult pe obstacolele care pot apărea.

Când ne desfășurăm activitatea de la nivelul de sine adevărat (lumina strălucitoare din noi sau suflet), nu vom avea nevoie de luptă pentru a ne satisface nevoile. La acest nivel, operăm dintr-un spațiu în care nimic nu este imposibil. Posibilități infinite devin disponibile pentru noi și manifestăm cele mai bune rezultate efort.

 

RITUAL:

Dacă aveți o dorință profundă care în prezent încearcă să se manifeste, acest scurt ritual vă poate ajuta pe calea manifestării.

Găsiți un loc liniștit. Aprindeţi o lumânare albă. Dacă sunteți acordaţi la simbolurile Reiki, desenaţi toate simbolurile peste flacăra lumânării. Dacă nu, continuați cu pasul următor. Staţi în faţa lumânării, respirați adânc pentru a vă centra.

Atenţia în al treilea ochi și imaginați-vă dorinta ca şi când este deja manifestă. Ce-aţi face chiar acum, dacă dorința dumneavoastră a devenit realitate? Cum ar fi manifestarea dorinței dumneavoastră, aduce pacea şi binecuvantarea altora? Imaginați toate acestea, în al treilea ochi. Acest lucru este puternic pentru că atunci când dorințele noastre aduc binecuvântări şi pentru alții, Universul ne oferă sprijin imens.

În același timp, simţiţi emoțiilepe care le-aţi simți dacă această dorință este manifestată, bucuria, pacea, mulţumirea. Sentimentul este important pentru a da putere manifestării. Staţi cu aceste sentimente câteva minute.

Proiectaţi mental această imagine, împreună cu sentimentele în flacăra lumânării. Vedeţi cum pleacă ca o formă de energie din centrul celui de al treilea ochi la lumânarea încărcată cu Reiki unde va continua să primească Reiki.

Acum desenaţi simbolurile Reiki peste flacără din nou și sigilați energia.

Mulţumiţi cu recunoștință pentru Reiki.

Aveţi încredere că rezultatul dorit se va manifesta în timp, perfect.

După ce faceţi acest ritual, veți primi, uneori, orientare intuitivă despre măsurile practice, simple, care ar putea fi necesare să luați pentru a ajuta la manifestarea dorinței. În cazul în care primiți o astfel de intuiţie, urmaţi-o.

Dacă o dorință nu se manifestă, înseamnă că nu a fost în interesul dumneavoastră cel mai înalt, caz în care Reiki vă va duce la cel mai bun rezultat. Deci, fiţi deschişi să primiţi alte binecuvântări care vă pot veni în cale. Cealaltă posibilitate este că dorința se va manifesta în timp ales de Divin, care va fi cândva în viitor. Faceţi acest ritual, acționaţi, dacă este cazul și apoi „dați drumulˮ pentru a veni şi rezultatul.

 

 

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *