REIKI: Ritual cu lumânări la Luna Plină

 

Selectarea lumânării

Dimensiunea și durata de ardere

Forma

Culorile lumânărilor

Ritualul / Sesiunea cu Lumânarea încărcată Reiki

Opțional

Ritualurile pentru lună plină sunt , în mare parte, realizate pentru a elibera energii vechi și stagnante, problemele din trecut, furia, negativitățile și blocajele acumulate.

Pentru următorul ritual, aveți nevoie de o lumânare și intenția Reiki. Puteți folosi opțional uleiuri esențiale pentru a unge lumânarea.

Scopul acestui ritual este de a elimina blocajele și elibera negativitățile legate de orice problemă deranjantă.

Elementul foc, are puterea mistică care arde negativitatea și blocajele, manifestă dorința inimii dvs., elimină deochiul și magiile rele. Cel mai bun mod de a face această lucrare mistică a puterii focului este prin lumânări. Lumânările joacă un rol vital atunci când vine vorba despre ritualuri, vindecare și manifestare. Lumânarea transmută întunericul în lumină și negativitatea în pozitivitate.

Fiecărei probleme îi corespunde o anumită culoare a lumânării.

Luați o lumânare de culoarea corespondentă cu problema pe care doriți să lucrați. Puteți folosi mai multe lumânări pentru diferite probleme.

Dacă doriți, puteți folosiți ulei esențial pentru a unge lumânarea.

Respirați adânc de câteva ori. Țineți lumânarea între palme, desenați simbolurile Reiki și gândiți-vă la blocajul pe care doriți să îl eliberați. Încărcați lumânarea cu Reiki, cu intenția de a elibera blocajul dvs. (legat de dragoste / bani / noroc, etc.)

Invocați-i pe Arhanghelul Haniel și Zeița Lunii și cereți-le să vă ajute cu problema asupra căreia lucrați. Conectați lumânarea încărcată Reiki, cu energia Lunii, folosind simbolul Hon Sha Ze Sho Nen. Aprindeți lumânarea.

Concentrați-vă pe flacără. Vizualizați toate blocajele legate de problemele descrise trimise în Univers (flacăra lumânării trimite intențiile Universului). Vizualizați rezultatul dorit, dacă nu puteți vizualiza, vă puteți imagina sau gândi la rezultatul dorit.

Lăsați lumânarea să vă ardă blocajele. Nu suflați în lumânare. Lăsați lumânarea să ardă, atâta timp cât se poate. Nu vă faceți griji în cazul în care se stinge singură.

Credeți/simțiți că sunteți eliberați de toate blocajele și energiile stagnante. (Încărcați lumânarea cu intenția de a elibera blocajele și lăsați-o să ardă. Simplu!)

 Selectarea lumânării

Selectarea lumânării se bazează pe mai multe aspecte: dimensiune, formă și culoare.

Dimensiunea și durata de ardere:

 Selectați dimensiunea lumânării în funcție de ritual, dorință sau sesiunea de vindecare. Anumite ritualuri / sesiuni au nevoie ca lumânarea să ardă mai mult timp, iar alte ritualuri / sesiuni au nevoie ca lumânarea să ardă o scurtă durată de timp.

Adesea, lumânările folosite pentru ritualuri / sesiuni au o durată de două ore pentru a arde.

Forma:

Lumânările mici și rotunde ard într-un timp scurt. Cele cu formă cilindrică sunt cele mai bune, dacă intenționați să o ungeți cu uleiuri esențiale.

 Culorile lumânărilor

Selectați culoarea lumânării în funcție de blocajul pe care doriți să îl eliberați:

Roșu – Pasiune, sexualitate, sănătate, voință.

Portocaliu – Ambiție, atracție, gândire clară, succes, justiție.

Galben – Creativitate, clarviziune, încredere, armonie.

Roz – Dragoste, pasiune, comuniune, prietenie

Violet – Îndepărtarea răului/negativităților, abilități psihice, spiritualitate, protecție, protecție în afaceri, vindecare de boli cronice, succes, meditație.

Indigo – Îndepărtarea magiei negre, probleme karmice, spirit de comunicare, meditație.

Verde – Bani, fidelitate, noroc, abundență, căsătorie.

Albastru deschis – Răbdare, conștientizare psihică, depresie, oportunitate.

Albastru închis – Adevar, fidelitate, meditație, inspirație.

Auriu – Creativitate, meditație, înlătură negativitatea, noroc, succes, intuiție, putere.

Argintiu – Elimină negativitate, elimină efectele rele, crește intuiția.

Negru – Înlătură negativitatea și gândurile negative, elimină magia neagră și forțele întunecate, blocaje, „închiderea” ușilor, adevăr, protective.

Alb – Protecție, curățare, vindecare, puritate, comunicarea cu ghizii, viziune clară, meditație, exorcism, clarviziune, pace, putere spirituală, conectarea cu energia lunii. Înlocuiește orice altă culoare a lumânării.

 Ritualul / Sesiunea cu Lumânarea încărcată Reiki 

  1.   Curățați spațiu / zona / camera care urmează să fie folosită pentru ritual / sesiune. Desenați simbolul de putere pe toți pereții și în colțuri, ardeți salvie sau tămâie sau un bețișor parfumat. Rugați-vă Lui Dumnezeu, îngerilor și ghizilor spirituali pentru dvs și client, să vă binecuvânteze și să vă ghideze în timpul ritualului / sesiunii.

  2.  Selectați dimensiunea, forma și culoarea lumânării în funcție de problemă. Puteți sculpta sau scrie/desena, pe lumânare, numele și simbolurile Reiki sau orice alt simbol pe care-l știți.

  3.  Ungerea lumânării cu uleiuri esențiale: această etapă este opțională.

Există două moduri de a unge lumânarea:

Pentru a elibera ceva desenați simbolurile Reiki pe palmele și puneți câteva picături de ulei esențial pe palme. Acum, se ia o lumânare și se freacă cu palma unsă cu uleiul essențial, pornind de la mijloc în sus. Imaginați-vă că se eliberează toate negativitățile (sau orice doriți să eliberați). Apoi, frecați lumânarea de la mijloc în jos și concentrați-vă asupra împământării. În mod alternativ, pur și simplu începeți să frecați, cu ulei essential, lumânarea de jos în sus.

Pentru „a aduce” ceva

Începeți frecarea cu ulei esențial din partea de sus a lumânării spre mijloc, concentrându-vă pe obiectivul pe care doriți să se realizeze. Apoi, începeți din partea de jos spre mijloc, concentrându-vă asupra împământării. În mod alternativ, pur și simplu începeți să frecați, cu ulei esențial, lumânarea de sus în jos.

Infuzarea Reiki

Țineți lumânarea între palme. În cazul în care nu ați sculptat/desenat simboluri pe lumânare, desenați simboluri Reiki peste lumânare și lăsați energia să curgă cu intenția stabilită. Spuneți intenția de trei ori în timp ce infuzați lumânarea cu Reiki.

 Aprindeți lumânarea

Imaginați-vă că Lumina și flacăra lumânării trimite intențiile Universului. Stați în fața lumânării și uitați-vă la flacără, vizualizați rezultatul dorit al dorinței dvs. Vizualizați chiar și cu mici detalii.

 Terminarea ritualului / sesiunii

Lăsați lumânarea să ardă. În cazul în care este nevoie să o stingeți, nu suflați, doar strangulați flacăra și ea se stinge. Dacă lumânarea se stinge de la sine, nu vă faceți griji, credeți că ghizii și îngerii dvs au făcut asta.

Dați Slavă Domnului, îngerilor și ghizilor. Mulțumiți Reiki, focului și lumânării.

După terminarea ritualului, nu vă mai gândiți la el. Aveți credință că atâta vreme cât ați lăsat problema Universului, acum, manifestarea a început.

 Ceara neconsumată

Aruncați resturile de ceară.

 Opțional:

Puteți să vă scrieți dorințele, împreună cu simboluri Reiki pe o hârtie, citiți cu voce tare, în fața lumânării aprinse, și ardeți hârtia la aceeași flacără și fiți convinși că dorința s-a împlinit.

   Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *