REIKI: Protecție cu simboluri și flacăra violet argintie

Este bine, mai ales în această perioadă, să ne creștem vibrația, să ne protejăm energetic, să eliminăm fricile prin metodele pe care le știm și cu care rezonăm.

Unele persoane ascultă muzică de vibrație înaltă, altele se roagă, fac meditații, etc.

Vă propun o metodă pentru a vă crește vibrația și a vă proteja.

Următoarea medodă Reiki poate să vi se pară lungă dar practicând-o, în timp, o să vă ia doar câteva minute pentru a vă proteja atât cât vă îngăduie Dumnezeu.

Cu palmele activate cu simbolurile în care sunteți inițiați activați deasupra capului CKR, SHK, HSZSN, DKM, OM -Dumnezeu Primordial, HARTH- Maica Primordială. Apoi CKR+SHK pe fiecare chakra, (pe ambele proiecții pentru chakrele de la 6 la 2) și pe tălpi cu intenția de a fi deschise și protejate. Se realizează și împământarea cu Rama pe tălpi vizualizând cum vârfurile ascuțite ale simbolurilor intră în pământ și Kryia (de la șolduri coborând pe picioare și spiralele coborând adânc în pământ ancorându-vă).

Vizualizați Lumina Divină coborând de la cea mai înaltă Sursă pe care ați accesat-o, intră prin chakra 7- Sahasrara, luminându-vă întregul corp și de jur împrejurulul corpului, coboară prin rădăcinile dvs până în centrul pământului ducând ceea ce este negativ sau rezidual în corpul și câmpurile dvs. unde sunt transformate în energie benefică.

Activați un simbol DKM mare în fața dvs și pășiți în el cu intenția de a vă crește vibrația.

Activați simbolul HALU mare cât dvs și pășiți în el cu intenția de a vă păstra sănătatea.

Activați Zonar, Halu, Rama, Harth, Java și faceți un gest ca și când le-ați trimite să se rotească de jur împrejurul dvs. , rostindu-le fiecăruia numele de mai multe ori, cu intenția de a vă proteja câmpurile și să îndepărteze orice entitate a bolii și să vă protejeze de orice virus gripal (puteți să numiți care).

Invocați-l pe Saint-Germain spunându-i numele de 3 ori și rostiți de 3 ori: „Eu (numele dvs) Sunt a/al Flăcării violet argintii cu toată ființa mea, Eu Sunt puritatea dorită de Dumnezeu!”, Saint-Germain te rog înconjoară-mi toate câmpurile cu flacăra ta violet argintie, ocrotește-mă și îndepărtează de mine și ține departe orice virus gripal.

Vizualizați-vă în mijlocul unei mari sfere strălucitoare înconjurată de flăcăra violet.

Mulțumiți tuturor energiilor benefice și tuturor entităților de lumină care vă ajută și vă protejează.

 Acum puteți merge unde doriți, vizualizând din când în când că sunteți în mijlocul sferei strălucitoare înconjurat/ă de flăcăra violet.

 

Să vă fie de folos!

Daniela – Uniune Spirituală

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „REIKI: Protecție cu simboluri și flacăra violet argintie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *