REIKI: Programarea sferei de energie

 

  Mulți practicanți Reiki obișnuiesc să își facă autotratamentul Reiki zilnic, la aceeași oră, dar sunt situații, în care din lipsă de timp, nu și-l pot face. În astfel de situații se pot face, anticipat, sfere energetice programate să transmită Reiki la o anumită oră, pentru o anumită durată.

Sfera de energie funcționează la fel de bine ca oricare alte tehnici de vindecare.

Următoarea metodă o puteți folosi atât pentru dvs., cât și pentru a transmite energie Reiki altor persoane sau situații.

 Tehnica:

 Invocați Divinitatea îndrăgită de dvs., Îngerii, Ghizii, etc., să vă ajute să vindecați persoana sau situația sau să vă faceți autotratamentul Reiki.

Faceți o minge Chi. Invocați/desenați simbolurile și spuneti-le numele de trei ori. Desenați simbolul de distanță în sfera energetică creată și cereți-i să se conecteze la o anumită persoană sau situație.

Afirmați: „Pentru următoarele … (număr de zile), la ora … (pentru cât timp (20 minute, o oră, etc)), intenționez/direcționez sfera de energie Reiki să curgă în mod optim și armonios, și să vindece … (numele persoanei sau situația…)”.

Sau: „Creez această bilă/minge/sferă de energie cu intenția ca aceasta, zilnic, în următoarele x zile, timp de y minute, să îmi transmită energie Reiki, să mă vindece, să mă echilibreze energetic, psihic, emoțional,…, pentru binele meu suprem (numele dvs),…..”.

Puteți specifica datele din calendar dacă așa considerați.

De asemenea puteți formula afirmația cum doriți.

În continuare, încă făcând mingea Chi, vizualizați rezultatul dorit.

La sfârșitul sesiunii desenați simbolul puterii și/sau simbolul de maestru

Mulțumiți Lui Dumnezeu, Ghizilor, Îngerilor…

Când se poate utiliza tehnica:

Puteți programa sfera pentru clienții cărora trebuie să le trimiteți vindecare zilnic.

Puteți programa pentru auto-vindecare.

Puteți programa ca scut de protecție pentru sine și pentru cei dragi.

Pentru vindecarea animalelor de companie.

Puteți programa sfera pentru a vă încărca caseta Reiki.

Puteți programa să încărcați grila de cristale.

Puteți programa pentru a curăța zilnic un spațiu.

Puteți crea sfera cu program care să curețe de orice energie negativă orice persoană care vă intră în spațiul personal sau în casă, birou…

Puteți programa pentru a vă vindeca situațiile trecute sau pentru a trimite lumină, energie, vindecare situațiilor sau  evenimentelor viitoare.

Puteți, de asemenea, să trimiteți o minge chi către o persoană care se simte epuizată după o activitate solicitantă sau are doar o senzație de letargie.

Maeștrii Reiki pot trimite Reiki, prin această metodă, elevilor săi după inițiere, (în special pentru cei cu nivelul 1), în timpul celor 21 de zile, astfel, susținându-i în practică dar și dându-le încredere.

Programați ca energia să curgă în timpul sesiunilor de vindecare pentru o ambianță liniștitoare și calmantă.

Programați sfera, cu o anumită intenție, înainte de întâlniri, prezentări, întâlniri sociale pentru a permite curgerea la/ către… timp de x ore, la data…

Lista poate continua.  Folosiți-vă intuiția pentru a crea noi utilizări.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „REIKI: Programarea sferei de energie

  1. Felicitări pentru materialele postate, foarte utile pentru toti Practicanții Reiki si pentru cei in devenire. Gandurile mele de bine, Lumina si Iubire, Namaste!🙏🥰🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *