Reiki prin consimţământ

 

De ce este necesar consimţământul, în primul rând? Atunci când o persoană își dă acordul pentru acceptarea Reiki, două lucruri importante se întâmplă în subconştientul ei: se deschide pe sine la orice energie pe care ar putea-o primi. În al doilea rând, mintea subconştientă începe pregătirea ca persoana să fie vindecată, şi propriul său corp începe în mod activ să se vindece. Acordul stabileşte calea pentru o recuperare mai rapidă.

Atunci când cineva cere Reiki, cere ajutor pentru a obţine o mai bună stare de sănătate fizică și mentală şi transmite un mesaj pentru subconştientul său.

În cazurile în care nu se cere consimţământul unei persoane, acea persoană continuă să rămână în aceeaşi stare mentală şi subconştientul nu este receptiv.

În cazul în care o persoană se află într-o stare de inconştienţă sau într-un alt mod de imposibilitate de a-și da consimţământul, puteți trimite energia Reiki iubitoare cu un algoritm: „și dacă nu o primește/acceptă, să se ducă unde este mai multă nevoie în Univers”.

În cazurile în care doriţi să eliberați alte persoane de dependenţă sau boală fără / împotriva consimţământul acestora, îmbunătăţirea poate fi neglijabilă.

Uniune Spirituală

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *