Reiki Poziţia palmelor în spatele genunchilor

 

„Energia se poate acumula cu uşurinţă în articulaţiile mari. Întrucât întregul sistem energetic intern este legat la pământ prin picioare şi tălpi, respectiv, prin acestea, trupul ia din pământ putere proaspătă şi elimină în el forţe care nu-i mai sunt utile, este foarte important ca în articulaţii să nu existe astfel de acumulări. Un vechi proverb chinezesc spune: „Picioare sănătoase şi puternice – un om puternic şi sănătos!”
În încheieturile mari se poate bloca energie cu mare uşurinţă. La nivel fizic, ele reprezintă deseori pentru organism un loc în care sunt îndepărtate anumite substanţe pe care nu le mai suportă, dar nici nu le poate transforma. Astfel, în încheieturi se creează depozite care le împiedică funcţionarea. În plus, curgerea energiei din trunchi spre pământ şi invers poate fi blocată cu uşurinţă. Acest fapt este adevărat şi din cauză că tema chakrelor de la genunchi, „a învăţa şi a preda altora”, poate reprezenta o adevărată problemă pentru mulţi oameni. Tratamentele Reiki şi masajul au efecte mult mai bune dacă încheieturile mari (de la glezne, genunchi şi uneori de la şolduri) au fost anterior echilibrate din punct de vedere energetic.
În general, toate problemele legate de învăţare şi predare, sentimentele de inferioritate, mândria exagerată, aroganţa, optimismul nepotrivit sunt subiecte ce răspund bine la tratamentul Reiki. În aceste situaţii, este absolut necesar să avem în vedere legătura dintre chakrele de la genunchi şi a treia chakră şi să-i aplicăm şi acesteia un tratament prelungit. Efectul tratamentului Reiki asupra chakrelor secundare este deseori mult intensificat când primesc energie Reiki şi chakrele principale asociate.
Oamenii care practică sporturi cu mingea (fotbal, volei, handbal, fotbal american) pot accepta, prin această poziţie, cantităţi mari de energie vitală universală deoarece genunchii lor sunt foarte solicitaţi de numeroase mişcări de rotaţie.”

, , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *