Reiki pentru protecţia psihică

Practicantul Reiki este un canal de energie divină. Cu cât mai multă energie subtilă, cu atât mai bine este pentru vindecare, deoarece energia poate fi absorbită cu uşurinţă de către celule.

În general un practicant Reiki îşi face o rutină în a aplica tehnici de protecţie psihică.

Vă voi sugera câţiva paşi:

Paşii pentru a crea o protecţie psihică:
* Rugaţi-vă Atotputernicului Dumnezeu în funcţie de religie sau convingeri proprii, cereţi protecţie şi ajutor pentru binele dvs suprem.
* Relaxaţi-vă şi zâmbiţi, în scopul de a canaliza energia Reiki la maximum.
* Scuturaţi încheieturile mâinilor de 2-3 ori pentru a scapa de energia negativă din mâini şi să devină mai relaxate.
* Desenaţi un simbol CHO-KU-REI în faţa dvs. CHO-KU-REI este asociat cu puterea divină deci atrage mai multă energie divină. Plasaţi palmele de o parte şi de alta a simbolului desenat în faţa dvs. cu distanţa de 25 cm între cele două palme.
* Lăsaţi simbolul CHO-KU-REI să formeze o minge destul de densa de energie între cele două palme. Pentru cei care nu sunt sensibili, vă spun că pentru canalizarea energiei 1minut este suficient. Nu trebuie să vă „fluturaţi” mâinile, este bine să rămână nemişcate pentru a obţine cele mai bune rezultate.
* Acum imaginaţi-vă persoana sau obiectul pe care doriţi să le protejaţi în interiorul mingiei de energie formată de CKR între palme. Puteţi crea o protecţie suplimentară / specială pentru dvs. atunci când este necesar. Asiguraţi-vă că oamenii sau lucrurile pe care doriţi să le protejaţi sunt suficient de mici încât să încapă total în mingea de energie.
* Acum, vă veţi spune intenţia de trei ori (poate fi în inimă), de exemplu:
„Mingea de energie este foarte puternică şi protejează … (numele persoanei / obiectului de protejat) … Nici o forţă negativă din exterior nu poate penetra această minge de energie. Orice energie pozitivă poate intra prin această minge de energie cu uşurinţă. Mingea de energie se va menţine timp de 3 zile”.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

5 comentarii la „Reiki pentru protecţia psihică

  1. Somebody essentially assist to make seriously articles
    I would state. This is the very first time I frequented your web page and thus far?

    I surprised with the analysis you made to create this particular publish amazing.

    Magnificent process!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *