Reiki în trecut sau în viitor

 

Poţi trimite Reiki în trecut, pentru a-i permite să vindece evenimente sau suferințe trecute, sau în viitor, pentru a fi acolo aşteptându-te, ca să te ajute la ceva ce plănuieşti să faci, cum ar fi un interviu pentru un loc de muncă. Pentru a utiliza această tehnică trebuie neapărat să ai Gradul Doi. În mod deosebit Simbolul Distanţei, ca să poţi trece prin timp şi spaţiu, aducând tot timpul acum şi tot spaţiul aici.

Evident, când trimiţi Reiki în trecut nu schimbi propriu-zis ce s-a întâmplat, dar poţi lăsa vindecarea şi iertarea să străbată timpul, ceea ce va modifica uşor ceea ce simţi în legătură cu cele întâmplate.

  1. Începe, ca de obicei, devenind concentrat, permiţând respiraţiei tale să devină profundă şi liniştită.

  2. Notează situaţia către care vrei să trimiţi vindecarea prin timp, cum ar fi o grea pierdere în familie când aveai şaisprezece ani, un divorţ ori o separare când aveai treizeci şi cinci de ani etc. Desenează sau imaginează-ţi Simbolul Distanţei deasupra hârtiei şi spune în tăcere numele său sacru de trei ori, simţind cum te conectează pe tine de astăzi cu tine aşa cum erai atunci.

  3. Desenează sau imaginează-ţi Simbolul Armoniei deasupra bucăţii de hârtie şi spune în gând de trei ori numele său sacru, simţind cum energiile sale vindecătoare şi armonizatoare curg în suferinţă şi supărare, în cauza de bază şi în lecţiile pe care trebuia să le înveţi din acel eveniment.

  4. Desenează sau imaginează-ţi Simbolul Puterii şi spune în gând de trei ori numele său sacru, simţind un curent puternic de Reiki curgând în acel timp. Permite energiei Reiki să se scurgă timp de zece-cincisprezece minute sau chiar mai mult dacă simţi că e cazul.

  5. Scutură palmele ca să rupi legătura şi lasă acel eveniment să iasă din gândurile tale. Ai încredere că Reiki îl va vindeca pentru binele tău suprem.

  6. În sfârşit, pune-ţi mâinile în poziţia Gassho şi mulţumeşte-i Reiki pentru ajutorul său în această situaţie.

Trimiterea Reiki în viitor este la fel de simplă. Dacă ştii că există un eveniment sau o situaţie în care ai nevoie de ajutorul energiei Reiki, cum ar fi un interviu, o întâlnire importantă sau un control la dentist, notează din nou acel eveniment sau situaţie, aproximează data şi ora la care va avea loc şi procedează în acelaşi mod ca şi mai sus, simţind cum Reiki curge în viitor pentru a te aştepta acolo.

Te poţi imagina într-un balon, planând deasupra clădirii sau la nivelul tavanului, astfel încât atunci când intri în cameră îţi poţi imagina cum balonul se sparge cu un zgomot uşor şi Reiki curge pentru a încercui întregul spaţiu şi a crea o atmosferă de vindecare şi armonie.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *