REIKI: Grila relațiilor

 

     Sunt situații în care părinții intervin în relațiile copiilor. Deși tinerii se iubesc, părinții ei, ai lui sau ai ambilor, se opun ca acești tineri să înceapă o relație serioasă sau să se căsătorească.

În astfel de situații se pot face grile Reiki pentru a facilita înțelegerea, armonia, comunicarea perfectă între toate părțile implicate, pentru binele suprem al tuturor celor implicați.

Maestrii Reiki pot folosi și simboluri puternice din alte sisteme la care au acces, cum ar fi: Johre, Hosanna, Vasudha, Apta, Shamin…

Metoda de lucru:

Pe un carton sau pe coală de hârtie se crează o grilă.

Se desenează în colțuri CKR. În mijlocul ei se desenează o inimă. În fiecare jumătate a inimii se desenează câte un pătrat în care se face câte un CKR. Într-un pătrat se lipește fotografia băiatului alături de părinții lui, în al doilea pătrat fotografia fetei alături de părinții ei. Între cele două fotografii se desenează SHK.

În interiorul grilei: DKM, CKR, Aum, Halu, Zonar, Hart, CKS, SSK, HSZSN, Johre, DKM tibetan.

Deasupra grilei puteți desena Crucea de lumină sau DKM tibetan pentru deblocarea situației.

În fața inimii desenate se aplică DKM.

De jur împrejurul inimii se desenează: Kriya, Hosanna, Vasudha, Apta, Shamin. Apta și Shamin integrează energiile yin, yang.

Se poate da lumină grilei de la distanță sau ținând-o între palme, 10-15 minute zilnic, cu intenția ca relația dintre persoanele implicate să se îmbunătățească, să existe comunicare bună, înțelegere, armonie, cooperare și afecțiune iar umbrele, ura, discordia să fie eliminate pentru binele suprem al tuturor.

        Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *