Reiki, gradul III: Curăţarea și purificarea caselor

 

Asigurați-vă că sunteți stăpâni pe sine, că nu vă este frică și nici nu va cuprinde frica, indiferent ce veți vedea, simți sau auzi.

Este ideal să îndepliniți această condiție: să nu vă fie frică. Acest lucru vă conferă siguranță.

Întâi faceți-vă protecția prin ce metode doriți.

Puteți cere Arhanghelului Mihail Coloana de Lumină pentru protecţie, folosind  afirmaţia: „Arhanghel Mihail, te rog, dă-mi o coloană de lumină şi protejează-mă în timpul acestei lucrări!”.

Cercetați casa cu mintea deschisă.

Dacă simțiți că este o acumulare de energii negative trebuie eliminate. Metodele sunt multiple.

Puteți arde tămâie, salvie, champa, lemn de santal în fiecare cameră. Se curăță camera cu Reiki: în sens antiorar, în colțurile camerei se pot aplica CKR, (și Rama), pe pereți CKR, SHK, (Zonar, Halu). Se poate deschide o dimensiune în care să aruncați energia negativă pe care o curățați rotind, antiorar, mâna prin cameră strângând astfel energia reziduală. Puteți aplica Sei He Ki  de câte ori simțiți că este nevoie (1, 2, 7, 9, 12…).

Vizualizați în mijlocul camerei DKM strălucitor și vedeți cum crește, cum umple camera, și energia simbolului se impregnează în pereți.

Puteți conecta camera la cea mai înaltă sursă de lumină dar trebuie să aveți grijă ca energia benefică să nu depășească 80%, dacă acolo locuiesc neinițiați sau persoane cu energie și lumină interioară mică.

Sigilați curățarea și purificarea camerei cu CKR. Repetați procedeul pentru fiecare încăpere.

Dacă înainte de sigilare simțiți sau auziți ceva sau pe cineva, ar putea fi o entitate sau mai multe, suflete care  bântuie  pe Pământ, le puteți aborda cu dragoste şi compasiune. Le puteți întreba cine sunt şi explicați-le că nu este nepotrivit să locuiască acolo, în această dimensiune şi că trebuie să intre în Lumină. Este posibil ca aceste entități să nu ştie sau să nu-şi dea seama că au murit.

Invocați ajutorul Arhanghelului Mihail şi al Maicii Domnului să-i ajute şi să-i asiste să se mute în lumină. Acum este necesar să simțiți dacă au plecat. Imediat după plecarea lor, sigilați cu simbolul CKR peste tot în casă, inclusiv geamurile, ușile, curtea….

Dacă simțiți că spiritului  este în legătură cu o problemă karmică,  folosiți HSZSN, la fel ca pe CKR.

Faceți o rugăciune pentru binele sufletelor care tocmai au plecat.

Mulțumiți tuturor entităților de Lumină, Arhanghelului Mihail, Maicii Domnului, ghizilor spirituali, pentru ajutorul acordat în timpul acestei curățări și purificări.

Faceți-vă propria curățire, Meditația în mișcare și protecția, sigilați…

Este ideal să aveți sentimentul că ați făcut ceea ce trebuia.

    Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *