Reiki: Eliberarea energiilor negative din corp

     Gândiți-vă la o problemă (legată de sănătate, dragoste, relații, finanțe, cămin, familie…) care vă creează disconfort emoțional și pe care sunteți pregătiți să o eliberați. Dacă gândindu-vă la acea problemă aveți sentimente de ură, depresie, anxietate, tristețe, furie sau oricare alt sentiment negativ, acea problemă este menținută în structurile dvs și creează blocaje și situații mult mai dificile, inclusiv boli.

     Problemele vechi, răni vechi necesită tratament pe o durată mai lungă de timp. Cu fiecare emoție eliberată se dizolvă blocaje din viața dvs, vă crește vibrația, deveniți mai curați energetic și mai luminoși, vă conectați la Sinele Divin, sunteți mai protejați Divin, vă mișcați mai ușor prin viață.

Următorul exercițiu vă va ajuta să eliberați emoțiile negative.

  1. Faceți-vă comozi și relaxați-vă. Puteți sta într-o postură de meditație, palmele pe coapse, spatele drept dar nu rigid, tălpile pe sol.

  2. Puteți spune o rugăciune. Apoi invocați cu smerenie Maeștrii Ascensionați, Îngerii, Maeștri Reiki și orice altă ființă de lumină pe care o doriți să vă asiste, ajute, îndrume.

  3. Invocați Reiki și lăsați energia să vă înconjoare.

  4. Rememorați pe scurt problema dumneavoastră și observați ce senzații aveți în corp. Lăsați senzațiile să vă cuprindă. Unde sunt localizate? Sunt puternice sau slabe? Ce stare aveți?

  5. Păstrați atenția asupra senzațiilor din corp și aduceți energia Reiki în zona respectivă cu intenția ca acele senzații să fie eliberate.

Mulțumiți-le pentru ce ați experimentat și pentru lecția oferită și reafirmați că le permiteți să plece.

  1. Lăsați Reiki să curgă pentru procesul de vindecare pe măsură ce senzațiile sunt eliberate.

  2. Rememorați problema pentru care ați lucrat și observați dacă vă simțiți mai ușurați. Continuați să dați Reiki până când simțiți că ați eliberat suficient.

  3. Mulțumiți Maeștrilor și tuturor ființelor de lumină pentru ajutorul lor. Rugați-i să vă rămână alături de-a lungul zilei și să vă trimită binecuvântările și ghidarea lor.

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *