REIKI: Depresia și relaxarea.

 

La ora actuală mulți oameni sunt afectați de stres, tristețe, depresie. Multe persoane nu își dau seama sau nu acceptă că au depresie.

Această afecțiune, în timp, va cauza alte boli sau situații dificile de viață. Ea poate limita capacitatea de a lua decizii corecte, limitează accesul la informații/soluții mai bune, aduce incapacitatea de relaxare naturală și de bucurie sufletească.

Adesea pe persoanele depresive nu se poate conta, acestea neputând duce un lucru la bun sfârșit. Pot deveni bulimice sau anorexice, insomniace sau somnolente, alcoolice sau însingurate, agitate sau leneșe/apatice, ipohondre sau „fug” în diverse activități doar din dorința inconștientă de a ascunde depresia.

Ritmul societății de azi ne-a „desființat” capacitatea înnăscută de a ne relaxa în mod natural și ne-am deprins a ne crea false sentimente de relaxare, care, în loc să ne aducă o stare de bine, de odihnă, de reîncărcare energetică, ne aduce epuizare fizică, insomnie, tristețe, nemulțumire sau gol sufletesc.

Pastilele antistres, alcoolul, drogurile, sexul exagerat, jocurile virtuale, excesul de dulciuri, sunt exemple de false metode de relaxare, ceea ce se obține este o stare artificială de relaxare.

Orice stare de relaxare provocată artificial aduce efecte secundare care vor necesita ulterior alte metode de corectare. Efectele sunt cumulative și de-a lungul timpului, aduc dezechilibre în organism și de multe ori duc la boli, răniri, eșec în multe planuri ale vieții.

Obținerea unei stări de relaxare în mod natural ajută la menținerea unui echilibrul chiar și în „mijlocul uraganului”.

Reiki este o modalitate sigură care oferă sprijin pentru a obține în mod natural starea de relaxare. Practica Reiki regulată și consecventă aduce multe beneficii, echilibrează mental și emoțional, relaxează, elimină diferite afecțiuni, energizează, reface structura fizică și energetică a omului și îl ajută să se deplaseze ușor prin viață.

Relaxarea naturală reaccesează abilitățile naturale, înnăscute de recuperare și vindecare și efectul este cumulativ.

Pentru a începe să practicați Reiki zilnic, este necesară o acordare. Dacă sunteți inițiați Reiki, dar nu ați practicat Reiki de o lungă perioadă de timp, nu vă faceți griji, indiferent dacă ați folosit sau nu Reiki, sunteți încă un canal eficient pentru Reiki și tot ce trebuie să faceți este să începeți să practicați.

Cele mai dese observații făcute de cei care beneficiază de un tratament Reiki, sunt cele referitoare la starea de bine interioară, la relaxare. Unii chiar adorm în timpul tratamentului. Relaxarea profundă până la somn, aduce vindecare la un nivel mai profund fiind accesate abilitățile naturale de recuperare și vindecare.

Reparând sistemul energetic, corpul se reface în mod natural.

Autotratamentul pe întreg corpul, sau pe pozițiile capului, timus, plex, tălpi, împământarea, combinația CKR, SHK, SSK, CKR, folosirea intenției, a algoritmilor pot fi de un real ajutor în situația descrisă.

Cu cât folosiți mai mult Reiki cu atât începeți mai mult să simțiți și să înțelegeți aceste beneficii.

De obicei, depresiile sunt caracterizate de deficite energetice în plan emoţional şi tratamentul Reiki este de neînlocuit. Efectul este totdeauna îndelungat, uneori pentru toată viaţa. Se recomandă aplicarea lejeră a palmelor, ca un colier, în jurul gâtului. Apoi mâinile se aplică pe piept cu vârfurile degetelor unite la circa două degete distanţă de baza gâtului, pentru planul emoţional.

Depresie atipică. Se aplică palmele de o parte şi de alta a capului, apoi o palmă se aşează în zona frunţii, iar cealaltă în zona occipitală, după care se aplică palmele exact sub ultimele coaste. Următoarea poziţie constă în aplicarea palmelor pe zona rinichilor (sub coaste).

SEI HE KI – folosit în tratamente asupra capului şi inimii, pentru a combate orice deficienţă sau dezechilibru din planul mental şi emoţional.

Invocaţi energia Reiki, aplicaţi SHK, aplicaţi acestea asupra corpului emoţional.

Aplicaţi CKR şi SHK în chakra 7, pe al treilea ochi, inimă şi plexul solar. Acest lucru ajută la eliberarea problemelor care creează anxietate, stres şi emoţii.

Un tratament de 5 minute pe fiecare zonă: plex solar, ficat, bazin, clavicule, sacru, coccis, rinichi, baza gâtului – de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, tălpi (de la degete), reduce oboseala cronică.

Pentru nervozitate 6 minute pe fiecare zonă: frunte, dinţi, tâmple, plex solar, suprapubian, partea inferioară a abdomenului, tălpi.

Tulburări de somn, zilnic 6 minute pe fiecare zonă: tâmple, inimă, plex solar, lateral bazin, tălpi. Cât se poate de des se face tratament pe plex solar şi lateral bazin.

Fragmente extrase din cartea: SĂNĂTATE PRIN REIKI…ÎNDRUMAR…

Uniune Spirituală

Să vă fie de folos!

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *