REIKI: Câteva situații în care se poate folosi SHK.

 1. Pentru a găsi obiecte pierdute sau rătăcite.

Desenați-vă pe cap SHK și rostiți afirmația: „Permit și îmi dau permisiunea să-mi amintesc … (indiferent ce încercați să găsiți) în moduri care sunt pentru binele meu cel mai înalt”.

 1. Protecție psihică – Desenați un SHK mare și intrați în el. Lăsați-i energia să vă infuzeze total. Inspirați și vizualizați cum toate emoțiile negative sunt îndepărtate din dvs.

O altă metodă:  Desenați SHK + CKR de jur împrejul dvs., în față, spate, dreapta, stânga dvs. Inspirați și afirmați: „Sunt puternic protejat/ă divin de orice fel de energie inferioară și de orice fel de negativitate”.

 1. Pentru a vă îmbunătăți memoria și pentru accesarea informațiilor

Desenați SHK pe al treilea ochi și dați-i Reiki. De asemenea, desenați-l pe ambele tâmple și dați Reiki.

În timpul examenelor pe testele grilă, desenați SHK cu intenția de a vă reaminti răspunsul corect.

În timpul studiilor, pe notițe sau pe cărți, desenați SHK cu intenția de a memora sau învăța ușor.

Țineți orice conținut pe care doriți să-l memorați între mâini și desenați peste el Sei He Ki peste el și apoi afirmați de 3 ori: „Îmi dau permisiunea de a absorbi și de a înțelege toate informațiile pe care le citesc … (menționați ce citiți, autorul cărții, materia, etc.) și îmi permit să și îmi permit să accesez aceste informații de câte ori este necesar”.

Desenați simbolul Sei He Ki deasupra capului și spuneți de 3 ori: „Îmi dau permisiunea să îmi reamintesc conținutul … (titlul cărții) în următoarele 5 minute”.

 1. Pentru a vă îmbunătăți intuiția

Desenați SHK și DKM alternativ în jurul capului. Dacă nu sunteți acordat la DKM, puteți desena CKR.

 1. Pentru a îmbunătăți memoria, pentru a vă crește concentrarea și intuiția

 Desenați simbolurile Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei pe chakra celui de al treilea ochi și dați Reiki 10-15 minute în fiecare zi. Folosiți afirmația: memoria, concentrarea și intuiția mea cresc tot mai mult în fiecare zi.

Stabilizați energia acolo, prin intenție, spunând: se stabilizează, se stabilizează, se stabilizează.

 1. Echilibrarea emisferelor cerebrale

Desenați SHK dublu, deasupra chakrei coroanei.

Pentru a echilibra emisferelor cerebrale, se mai poate folosi și următoarea metodă: aplicați pe tâmple combinația Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei și dați Reiki timp de 10-15 minute în fiecare zi. Folosiți afirmația: Emisfera mea stângă și cea dreaptă sunt complet echilibrate și funcționează armonios una cu cealaltă. Fixați energia acolo spunând: că se stabilizează, se stabilizează, se stabilizează.

Pentru a vindeca dependențele

Pentru a vindeca orice fel de blocaje emoționale care apar din cauza dependențelor, desenați Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei pe chakra inimii și dați Reiki timp de 10-15 minute în fiecare zi. Folosiți afirmația, repetând-o de 3 ori: Îmi vindec, rezolv și eliberez toate comportamentele negative și dependențele mele față de …. (menționați dependența) pentru binele meu divin cel mai înalt.”

Fixați energia acolo spunând: că se stabilizează, se stabilizează, se stabilizează.

 1. Împuternicia afirmațiilor

Pur și simplu scrieți o afirmație și împuterniciți-o cu SHK (desenați simbolul pe spatele hârtiei). Puteți da Reiki 10-15 minute zilnic.

 1. Pentru a elimina furia dintre două persoane

 Desenați SHK între două persoane care se ceartă și intenționați ca inimile și mințile lor să fie pline de dragoste, pace, armonie, lăsând toată furia departe, totul spre binele lor suprem, în acord cu Legile Divine.

 1. Purificarea alimentelor, tratamentelor, obiectelor…

Se desenează Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei pe mâncare, băuturi, apă, plante, tratamente naturale sau medicamentoase, dați intenția ca acestea să fie purificate și să vă ofere cele mai mari beneficii ale lor, să fie eliminate efectele secundare, pentru binele dvs. cel mai înalt. Dați Reiki 10-15 minute.

Atunci când cumpărați orice (alimente, haine, obiecte etc.), puteți, deasemenea, desena Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei, cu intenția de a fi curățate de toate energiile, informațiile și entităților negative, malefice. Dați Reiki 10-15 minute.

În același mod puteți purifica chakre, alimente, camere sau orice spațiu…

 1. Pentru probleme profunde, emoționale sau mintale, desenați pe o hârtie, dublu SHK și HSZSN și puneți-o sub pernă, cu intenția de a rezolva acea problemă. Înainte de a dormi, gândiți-vă la problemă. Aceasta va aduce cauza, rădăcina problemei la suprafață și o va vindeca. Problema poate fi legată, de exemplu, de depresie, durere sufletească, neînțelegeri, despărțire, furie…

12 Pentru relații

Desenați Sei He Ki peste cuplu și spuneți de 3 ori: „Fie ca această relație să fie vindecată în moduri miraculoase care sunt pentru binele cel mai înalt al persoanelor implicate în această relațiie (numele lor)”.

Dați Reiki 10-15 minute, zilnic.

Pentru o relație fizică tensionată, desenați mare SHK pe pat, între parteneri, cu intenția ca toate tensiunile să fie eliminate și armonia să se instaleze.

 1. Pentru rezolvarea unei probleme

Scrieți problema nerezolvată. Desenați 2 SHK, dați energie 10-15 minute cu intenția de a fi soluționată acea situație. Puteți spune: „Rezolvă, rezolvă, rezolvă, eliberează, eliberează, eliberează”.

Energia simbolului va începe să lucreze pentru a elibera toate blocajele și stagnarea pentru a rezolva problema.

 1. Manifestarea obiectivelor

Manifestați-vă obiectivele prin sandwich-ul CKR + SHK + CKR + HSZSN + CKR. (Dacă sunteți acordat și la DKM, adăugați și DKM)

Scrieți pe o hârtie obiectivul sau obiectivele și desenați pe spatele ei CKR + SHK + CKR + HSZSN + CKR. Dați Reiki 10-15 minute, zilnic sau puneți hârtia într-o grilă de cristale.

 1. Echilibrarea chakrelor

Desenați pe chakre CKR + SHK și dați-le Reiki cu intenția de a elimina problemele emoționale și mentale care le blochează sau perturbă.

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *