Reiki: Anihilare de algoritmii şi programele malefice

 

Descriere

Algoritmii malefici sunt o sumă de informaţii negative create cu un scop precis, determinând energia să facă ceva anume. Aceşti algoritmi se implementează pe suportul energetic fie el Lumină, întuneric sau alte energii (suflet, energii din biocâmpuri, energiile plantelor, animalelor etc.) determinând respectiva, energie în sens negativ.

Programele sunt o sumă de algoritmi având un scop mai complex şi sunt create pentru a face rău în diferite momente, diferite situaţii sau a determina un anumit rău.

Simptome

În funcţie de structurile pe care le afectează şi informaţiile care se trimit se pot simţi diferit. Unele dintre cele mai neplăcute atacuri sunt programele pe suflet. Aceste programe făcute pe suflet pot trece peste Liberul Arbitru al omului, pot influenţa sentimentele oamenilor, pot induce diverse dorinţe.

Se pot depista când apar schimbări rapide în gândirea unui om, în sentimentele unui om, în dorinţele lui.

De asemenea, se pot conştientiza în momentul în care în situaţii similare se întâmplă ceva rău. Există programe pe sex, care se activează în momentul existenţei posibilităţii de a face dragoste cu cineva. În momentul activării, ceva se întâmplă şi nu se mai poate desfăşura actul sau se desfăşoară prost. Programele pe minte se pot activa în momentele când ai mai mare nevoie de capacităţile intelectuale. Programele pe comunicare pot avea şi ele diferite condiţionări, şi anume, relativ la persoanele cu care să te împiedice să comunici sau la situaţiile în care să nu poţi comunica.

Un program de genul „nu îţi place casa în care locuieşti” te determină să schimbi locuinţa fără nici un motiv real.

Alte indicaţii

Trebuie văzut ce anume afectează acele programe şi ce suport energetic au. Aici mă refer la faptul că pot fi trimise cu energie din exterior sau pot fi făcute pe energiile victimei, acestea fiind mai greu de simţit în prima fază.

Se poate măsura numărul de programe malefice aflate pe victimă şi beneficitatea lor, EBF-ul lor.

Pentru programele malefice făcute pe suflet se folosesc simbolurile SHK, SSK, HARTH pe suflet.

Pentru programele de deschis antichakrele se deschid chakrele spre Lumină cu SHK, SHANTI, DKM Tibetan, Cruce şi se dă Lumină local, la nivelul chakrei cu intenţia de a anihila toate programele malefice şi cele de deschidere a antichakrelor. Se poate folosi simbolul Hoi Ka Oi Lili pentru Maeştrii Shamballa.

Se folosesc simbolurile ZONAR şi HALU pe fiecare chakră şi se roagă Arhanghelii vindecători să anihileze toate programele malefice făcute pe respectiva persoană.

Pentru programele făcute la nivel de sine se dă Lumină Şarpelui Kundalini la nivel de chakră a II-a sau distal, cu intenţia de a anihila algoritmii şi programele malefice de pe el. De asemenea, se pot activa pe Şarpele Kundalini simbolurile SHK, ZONAR, HALU, HARTH.

Folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm:

„Se anihilează cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele toţi algoritmii malefici, toate infoenergiile malefice, toate programele malefice şi cele de reîntoarcere făcute pe voinţă, memorie, gândire, intuiţie, iubire, credinţă, comunicare, suflet, spirit, sex, bani sau pe orice altceva ce afectează această persoană.” Sau:

„Se anihilează cu Lumina Duhului Sfânt toate programele subliminale de pe această persoană acum şi pentru totdeauna. Amin.”

Autocontrol

Se vizualizează Lumina intrând pe chakra coroanei, coborând pe canalul principal până în chakra rădăcinii. De acolo începe să se umple cu Lumină abdomenul inferior, plexul, pieptul, gâtul, capul în timp ce mental se rosteşte un algoritm de genul:

„Se anihilează toate programele malefice şi toate programele subliminale şi cele de reîntoarcere cu Lumina Duhului Sfânt. Amin.”

Alte metode

Împărtăşania este o metodă de anihilare a programelor malefice de la orice nivel. Lumina împărtăşaniei anihilează sau îndepărtează tot ce este malefic în structuri.

O altă metodă de anihilare a programelor subliminale este sublimarea energiei sexuale în Lumină. Se poate practica de către toţi cei care au acces la energii, fie că; sunt practicanţi Reiki, fie radiestezişti, fie yoghini sau practicanţi QiGong.

(fragmente din TERAPIA SPIRITUALĂ)

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *