Reiki – Algoritm de recuperare a potenţialului divin

 

În fiecare dimineaţă, după rugăciunile şi curăţirile obişnuite, se măsoară Potenţialul Divin și dacă este furat sau legat, se face recuperarea lui pe baza unui algoritm. Dacă e legat, înseamnă ca a fost furat şi se poate folosi algoritmul.

Se măsoară radiestezic: Cât la sută din potenţialul meu divin, manifest sau încă nemanifest, se află acum la mine?

Dacă răspunsul măsurătorii este sub 100%, continuați cu alte întrebări. De exemplu: Este Potenţialul meu Divin furat? Este Potenţialul meu Divin legat? Este potenţialul meu divin legat cu întuneric? Este Potenţialul meu Divin legat cu lumină? Este Potenţialul meu Divin cedat de bunăvoie? Este Potenţialul meu Divin pierdut în urma  unor păcate? Este Potenţialul meu Divin legat în dimensiunile inferioare? Este Potenţialul meu  Divin legat în dimensiunile superioare? Este Potenţialul meu Divin legat undeva pe Pământ?

După aflarea răspunsurilor, următorul pas este recuperarea lui.

Se activează palmele, se deschid dimensiunile către Potenţialul dvs Divin cu CKR, SHK, HSZSN, DKM. Vizualizați în fața dvs ca o poartă deschisă către Potenţialul dvs Divin, îndindeți mâinile, cu palmele căuş ca şi  când  le-ați introduce prin „poarta“ deschisă de simboluri şi rostiți algoritmul:

Cu Lumina Duhului Sfânt care curge prin palmele mele, cer acum ca întregul Potenţial  Divin care  îmi aparţine  şi mi-a fost  furat  şi legat să se elibereze, să vină Aici şi Acum dacă şi cât îmi este îngăduit prin Voia lui Dumnezeu ca să se poată  manifesta  aşa  cum îmi este dat  prin  Drept  Divin pentru a-mi împlini Misiunea Personală  aici şi Acum pe acest Pământ. Mulțumesc!

Rămâneți un timp cu palmele întinse, veți simți cum energia vine în palmele dvs, apoi integrați-o (prin intenție și gestică) în câmpurile dvs.

Se măsoară apoi dacă Potenţialul Divin e 100%.

Apoi, spuneți o rugăciune de mulţumire către toate Entitățile de Lumină care v-au ajutat.

Sursa foto: net

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „ Reiki – Algoritm de recuperare a potenţialului divin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *