Regulile de viaţă şi tratamentele Djunei

DJUNA Davitaşvili, este considerată cea mai mare vindecătoare din toate timpurile, versiunea feminină a lui Rasputin.

 Djuna, Evghenia Davitasvili a fost președintele Academiei Internaționale de Științe Alternative „Djuna” și membru al Consiliului Politic Consultativ al președintelui Federației Ruse. Profesor academician, deţinătoare a Ordinului Prietenia între Popoare şi a Ordinului Internaţional Medical „Albert Schweitzer”, Evghenia Davitasvili conduce Consiliul Regent al societăţii „Noua Elită din Rusia” şi este general-colonel în serviciul militar medical.

Pe vremea fostei URSS, era una dintre cele mai cunoscute persoane înzestrate cu capacităţi extrasenzoriale. Este renumită mai ales pentru că s-a ocupat mulţi ani de sănătatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev. Provine dintr-o familie de vindecători faimoşi în acea zonă. A ştiut să atragă atenţia asupra sa, faima ei ajungând repede la Moscova. Chiar înainte de a împlini 30 de ani, cazul ei era bine cunoscut în rândurile oamenilor de ştiinţă sovietici, intrigaţi de capacităţile ei de a vindeca tot felul de boli, în primul rând prin bioenergie. Djuna a fost studiată de savanţii Academiei de Ştiinţă a URSS, care au confirmat faptul că este înzestrată cu puteri ieşite din comun. Acest aviz favorabil i-a deschis uşile în cercurile oficiale, incredințându-i-se sarcina de a se ocupa chiar de şeful statului.

Regulile de viaţă şi tratamentele Djunei

 

Djuna identifica trei categorii mari de alimente, după cum urmează:

 1. carne, peşte, zeamă de carne, ouă, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (seminţe), vinete.

 2. verdeaţă, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal.

 3. pâine, peste, făinoase, orez, cartofi, zahăr, miere de albine.

Pentru curăţirea organismului de substanţele dăunătoare acestuia, introduse în corp prin alimentaţia curentă, trebuie să se ţină seama de câteva reguli uşor de respectat.

– Categoria nr. 1 de alimente reprezintă acizii, iar categoria nr. 3 – bazele. Nu se amestecă la aceeaşi masă alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3.

– Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3.

– Diferenţa dintre mesele acide şi cele bazice trebuie să fie de minimum 3 ore.

– În curăţirea organismului, lactatele sunt excluse.

– Nu se bea apă în timpul mesei, ci abia la o oră după aceasta.

– Tot cu o oră mai târziu se pot consuma şi fructe, întrucât ele se digeră mai repede decât restul alimentelor.

– Pe lângă alimentele enumerate mai sus, dimineaţa şi seara se consumă câte un căţel de usturoi.

Curăţirea organismului se face, de preferinţă, în luna iunie.

 

Curăţirea limfei şi a sângelui

Dimineaţă, se beau 100 ml de apă rece, în care s-a dizolvat, după gust, sare amară, atât cât să fie băubilă. Se prepară un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) şi lămâie (200 ml). La o oră după ce s-a băut soluţia de sare amară, se beau primii 100 ml din sucul respectiv şi 100 ml de apă fiartă şi răcită. Apoi, aceeaşi cantitate (100 ml suc şi 100 ml apă răcită) se bea la fiecare jumătate de oră, până se termină cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul durează 3 zile.

 

Curăţirea ficatului

Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau câte 5-6 pahare de suc de măr. În a treia zi, bolnavul se culcă la ora 19 (şapte seara) pe partea dreaptă, cu o sursă de căldură (pernă electrică sau sticle cu apă fierbinte) sub ficat. Se prepară un amestec din 3 linguri de ulei de măsline şi 3 linguri zeamă de lămâie, care se bea din sfert în sfert de oră, pe durata a circa 2 ore. Atenţie oameni buni: cantitatea totală trebuie să fie de 300 ml ulei de măsline şi 300 ml zeamă de lămâie. A două zi de dimineaţă se face clismă, ocazie cu care veţi elimina toate reziduurile de la ficat.

 

Curăţirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre – calculi renali)

Pe parcursul unei săptămâni, nu se mănâncă decât pepene verde cu pâine neagră. În ziua a şaptea, între orele 2 şi 3 (noaptea), se face o baie caldă, cu corpul cufundat în apă până la gât şi se mănâncă pepene verde rece. Chiar dacă nu vă vine să credeţi, după circa o oră, vor fi eliminate pietrele. În cazuri extrem de rare este nevoie ca procedura se fie repetată după două săptămâni.

Curăţirea articulaţiilor de săruri (spondiloză, artrită, poliartrită)

Djuna a găsit un leac şi pentru cei care au mari probleme cu articulaţiile: se fierb 5 g foi de dafin în 300 ml apă, timp de 5 minute, după care se ţin într-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consumă lichidul, luându-se câte o linguriţă. Tratamentul durează 3 zile, însoţit de alimentaţie de regim, dar o singură dată pe an.

 

Boli de plămâni (tuberculoză, bronşită etc.)

Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 căpăţâni de usturoi, pisate şi 5 lămâi tocate în maşină, amestec care se lasă 7 zile la macerat. Se consumă câte 4 linguri, seara, înainte de culcare, înghiţindu-se foarte încet.

 

Hipertensiune

Djuna: seara mâncaţi o salată făcută din sfeclă roşie crudă, usturoi şi morcov ras stropite cu ulei.

 

Reumatism

Este nevoie de râme din acelea cu care se dă la peşte sau care se găsesc în pământ reavăn şi trebuie să fie vreme frumoasă. Se pun râmele într-un borcan de 0,5 l, un strat de circa 2-3 cm grosime. Peste ele se toarnă gaz lampant sau alcool de peste 90% , atât cât să le acopere cu 2 cm şi se ţin la soare timp de 7 zile. Tratamentul propriu-zis constă în frecţii pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv.

 

Scleroză vasculară cerebrală.

Se rade mărunt o lămâie şi se amestecă cu măceşe (un pahar, 250 ml), răchiţică (un pahar) şi miere de albine (un pahar). Se iau câte 20-40 g înainte de masă. De asemenea, aceloraşi bolnavi li se recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel sau 20 g scoarţă de scoruş fiartă în 0,5 l apă, timp de 2 ore şi băută zilnic, de 2-3 ori câte o lingură.

 

Varice

Timp de 20 de zile, se îmbracă piciorul de la coapsă până la talpă cu frunze de varză albă încălzite bine şi unse cu miere o zi, o zi cu alcool de 90 de grade, alternativ. Se înfăşoară cu prosoape calde şi se doarme în acest fel.

 

Hemoroizi

Se taie un cartof în fâşii, care se ung cu ulei şi se ţin în anus cât mai mult. Acelaşi lucru se poate face cu un căţel de usturoi uns cu salivă şi ţinut pe toată perioada nopţii. Djuna nu recomandă să întrerupem medicaţia alopată pe durata tratamentului. Acesta va grăbi vindecarea. Iar pentru a urmări progresele în restabilirea sănătăţii, vindecătoarea ne sfătuieşte ca, periodic, să facem analize şi să ne consultăm cu medicul specialist.

 

Prostata, impotenţa

E recomandabil să se consume mult praz, precum şi ceaiul de ghimpe şi busuioc. Dacă boala vine pe fond nervos, se pun circa 750 g gheaţă într-un tifon împăturit în opt şi se leagă. Compresa se ţine un minut la baza creierului, un minut la inimă şi un minut pe organele genitale. Se repetă procedura de 4-5 ori pe zi.

 

Rețeta numită „Elixirul tinereții”, indicată în special persoanelor care au probleme legate de inimă şi de circulaţia sângelui. Se pisează foarte bine 300 g usturoi, într-o piuliţă de lemn. 200 g din cantitate se pun într-un borcan de sticlă, împreună cu 200 ml alcool de 90 de grade. Se ţine 10 zile la macerat. Tratamentul va dura 11 zile, cu o jumătate de oră înaintea fiecărei mese, preparatul luându-se în câte 20 ml lapte rece, după cum urmează:

 

ziua 1-2 picături dimineaţă (D), 2 picături la prânz (P), 2 picături la cină (C) ziua 2-4 D, 5 P, 6 C;

ziua 3-7 D, 8 P, 9 C;

ziua 4-10 D, 11 P, 12 C;

ziua 5-13 D, 14 P, 15 C;

ziua 6-15 D, 14 P, 13 C;

ziua 7-12 D, 11 P, 10 C;

ziua 8-9 D, 8 P, 7 C;

ziua 9-6 D, 5 P, 4 C;

ziua 10-3 D, 2 P, 1 C;

ziua 11-25 D, 25 P, 25 C.

O rețetă relativ mai simplă se bazează pe amestecul obținut din 500 g usturoi pisat, cu zeama de la 24 de lămâi. Se pune totul într-un borcan, se acoperă cu tifon și se ține 24 de zile, amestecându-se periodic. Se consumă câte o lingură la o jumătate de pahar cu apă, seara, înainte de culcare.

Anexite, fibrom, boli vaginale

Se toacă mărunt o ceapă (perfect curăţată şi spălată), se pune într-un tifon şi se unge acest tampon cu unt (curat şi proaspăt) nesărat. Se introduce în vagin, noaptea.  Acelaşi procedeu se poate face cu untură de gâscă.

Spondiloza (lumbago)

Se aplică ,,la cald” frunze de brusturi, cu partea nelucioasă pe locul dureros. ,,La cald” înseamnă în timpul crizei de lumbago!!! O altă procedură: un amestec obţinut din ridiche neagră tocată mărunt şi o căpăţână de usturoi pisat, amestec aplicat pe locul respectiv.

 

Reţetele Djunei pe bază de miere şi scorţişoară sunt considerate şi azi un panaceu aproape universal, vindecând de boli de inimă, de colesterol şi glicemie, până la artrite şi alte dureri locale, ca şi boli de piele.

În principiu, ingredientele de bază sunt mierea, scorţişoara sub formă de praf şi apa plată. Funcţie de boală variază cantitatea de miere, ori cea de scorţişoară, ca şi modul de utilizare intern, sau extern.
Pentru prevenţie, se amestecă în părţi egale: 3 linguriţe cu praf de scorţişoară, cu 3 linguriţe de miere, iar pasta obţinută se dizolvă în 750 ml de apă plată încălzită (fără a o fierbe sau clocoti – la aproximativ 45-50 de grade Celsius).

Soluţia se bea de trei ori pe zi (câte 250 ml) cu jumătate de oră înainte de masă.

Pentru leacuri locale, pasta nu se mai dizolvă în apă, ci se aplică local.

Pasta este foarte bună pentru acnee sau pentru arsuri, ori pentru dureri reumatice sau de artrită.

O foarte bună aplicare a amestecului de miere şi scorţişoară este în curele de slăbire. Este un tratament foarte eficient pentru obezitate, dar şi pentru scăderea rapidă în greutate. Pentru o cură de slăbire eficientă încercaţi diferite reţete pe bază de miere, scorţişoară şi lămâie. Cea mai celebră cură de slăbire cu miere este următoarea: se amestecă o linguriţă de miere cu puţină scorţişoară măcinată, se adaugă un pahar cu apă fierbinte şi se acoperă timp de 30 de minute. Băutura rezultată se filtrează şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de a lua micul dejun.

 

Alte rețete

 1. Boli de inimă

Întinde pe pâine miere şi presară puţină pudră de scorţişoară, în locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun.
Datorită faptului că această combinaţie îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi întăreşte ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea să prevină eventualele probleme apelând cu încredere la această combinaţie.

 1. Artrita

Aplică o pastă din cele două ingrediente (o parte de miere în două părţi de apă călduţă plus 1 linguriţă cu pudră de scorţişoară) pe locul afectat şi masează încet. Experţii de la Universitatea din Copenhaga au efectuat un experiment în care 200 de persoane afectate de artrită au fost tratate timp de o săptămână cu o cană de apă fierbinte amestecată cu o lingură de miere şi 1/2 linguriţă de scorţişoară pudră. Rezultatele au arătat că 73 dintre persoanele tratate au scăpat complet de dureri în interval de o lună. Aşadar, nu strică să consumi în fiecare dimineaţă pe stomacul gol o cană din acest amestec.

 1. Pierderea părului

Amestecă:

– ulei de măsline cald cu
– 1 lingură de miere şi
– 1 linguriţă de scorţişoară pudră
şi întinde-o pe păr înainte de baie.
Se lasă să acţioneze timp de 10-15 minute, după care se îndepărtează.

 1. Infecţii urinare

Pentru a-ţi proteja vezica urinară, amestecă:

– un pahar cu apă călduţă (250 ml)
– 1 linguriţă cu miere şi
– 2 linguri cu pudră de scorţişoară
Apoi se bea.

 1. Dureri de dinţi

Aplică de câte ori este nevoie o pastă formată din:

– miere (5 linguriţe) şi
– pudră de scorţişoară (1 linguriţă), pe dintele afectat.

 1. Colesterol

Adaugă:

– scorţişoară (3 linguriţe) şi
– miere (2 linguri) în
– apă fiartă sau ceai verde, şi apoi bea.
Specialiştii susţin că nivelul colesterolului ,,rău” este redus cu până la 10% într-un interval scurt de numai 2 ore de la administrarea băuturii. Mai mult, studiile de specialitate arată că mierea de albine naturală, dacă este consumată cu regularitate şi în cantităţi mici, ne scapă de problemele colesterolului. Dar, asta nu înseamnă că trebuie să uităm de regimul alimentar pe care trebuie să-l urmăm cu stricteţe.

 1. Răceală

– apă călduţă – miere (1 lingură) şi
– scorţişoară (1/4 linguriţă)
Face bine la tuse şi curăţă sinusurile

 1. Indigestie

Se ia o lingură cu miere presărată cu scorţişoară înainte de masă, pentru a scăpa de aciditate şi a accelera procesul de digestie.

 1. Longevitate

Consumă regulat ceai cu miere şi scorţişoară. Se pune la fiert:

– 3 căni cu apă în care se adaugă
– 4 linguri cu miere şi
– 1 lingură cu scorţişoară.

1o. Acnee

Aplică o pastă formată din:

– miere (3 linguri) şi
– scorţişoară (1 linguriţă), pe coşuri, înainte de culcare.
Îndepărtează cu apă călduţă a doua zi.

 1. Obezitate

Pentru a scădea în greutate, fierbe în apă:

– miere (1 lingură) şi
– scorţişoară (1/2 linguriţă)
şi apoi se bea acest amestec în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun.

 1. Respiraţie urât mirositoare

Gargară cu miere şi scorţişoară amestecate cu apă fierbinte.

13.Probleme cu stomacul

Mierea în combinaţie cu scorţişoara îndepărtează senzaţia de balonare şi reduce intensitatea durerilor de stomac.

 1. Sistemul imunitar

Datorită conţinutului de vitamine şi fier din mierea de albine, combinată cu scorţişoara, apără sistemul imunitar de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.

 1. Cancer

O serie de studii efectuate recent au demonstrat eficienţa acestei combinaţii în tratarea cancerului stomacal şi osos. Pe lângă tratamentul prescris de oncolog este indicat să iei de 3 ori pe zi câte o lingură cu miere de albine presărată cu scorţişoară.

 1. Oboseala

Ca să eviţi stările de epuizare şi somnolenţă pe care le resimţi în cursul zilei, poţi să apelezi la acest remediu excelent şi să constaţi pe propria piele efectele revigorante. Amestecă într-un pahar cu apă o linguriţă cu miere de albine şi presară puţină pudră de scorţişoară. Bea un pahar dimineaţa şi unul după-amiaza, când te cuprinde toropeala.

Djuna mai spune:

Tinereţe fără bătrâneţe

Am descoperit şi deţin în prezent secretul tinereţii fără bătrâneţe şi a nemuririi corpului omenesc. Am reuşit această performanţă în mai multe etape. Prima a fost în urma învăţării medicinei tradiţionale chinezeşti de pe meridianele energetice. Practic am înţeles un anumit lucru important şi anume că primim de la cer energie yang şi de la pământ energie de tip yin. Aceste două energii trăiesc în corpul omenesc combinate şi pentru a fi cât mai sănătoşi şi energizaţi, trebuie să ne formăm deprinderea de a le capta în cantitate cât mai mare prin creştetul capului şi tălpile picioarelor. Moartea practic intervine când acestea sunt în cantitate foarte mică şi se separă total una de alta.

Aceste energii yang şi yin sunt cele mai sănătoase întrucât nu au în ele nici un pic de toxine. Pe lângă aceste energii mai sunt şi cele ale celulelor corpului. Avem peste 200 de tipuri de celule în corp. Practic câmpurile bioenergetice produse de aceste celule grupate în organe, ţesuturi, muşchi etc. trebuie să migreze prin corp în sens corect şi nu invers, pentru a nu se produce blocaje.

Există o strânsă dependenţă între aceste migraţii de biocâmpuri energetice ale celulelor şi comenzile mentale care le vor face să curgă armonios sau să le blocheze producând deteriorarea sănătăţii.

Postarea este un colaj de informații din diferite cărţi sau bloguri.

Uniune spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *