Purificarea şi reprogramarea cristalelor şi a pietrelor preţioase şi semipreţioase:

Se ţine cristalul între palme şi se foloseşte la început simbolul Sei He Ki, pentru a-l purifica, se repetă de trei ori (cel puţin sau de câte ori simţiţi că este necesar). Se afirmă de trei ori: „cristalul este programat în conformitate cu programul iniţial al Dumnezeului Mamă şi Tată pentru creaţie”. Apoi se afirmă de trei ori: „cristalul va avea capacitatea să se purifice pe sine însuşi”. Apoi se foloseşte simbolul Cho Ku Rei de cel puţin trei ori, apoi se pune sigiliul cu simbolul Hon Sha Ze Sho Nen de trei ori.

Acest tratament va amplifica puterea cristalului.

Întâi cristalele se vor purifica de orice programe antagoniste, pentru a putea lucra armonios cu ele.

PROGRAMAREA imprimă o comandă sau o formă-gând, o idee în matricea interioară a cristalului.

PURIFICAREA sau curăţirea constă în curăţirea cristalelor de energiile nedorite acumulate în ele folosind INTENŢIA.

Se ţine cristalul cu baza în palmă, de obicei în mâna dreaptă iar vârful îndreptat spre mâna opusă, apoi se formulează în minte o intenţie apoi intenţia va fi adresată cristalului: „Vei fi deprogramat (purificat sau curăţat)!”, apoi se reprogramează cristalul folosind aceeaşi metodă a INTENŢIEI dar cu o mică diferenţă.

Cristalul se ţine cu ambele mâini, se efectuează conectarea cu cristalul spunând: „Cho Ku Rei!” şi se foloseşte simbolul „Sei He Ki!”, pentru a purifica cristalul de energiile nedorite acumulate, apoi spui „Cho Ku Rei !”. Se afirmă că cristalul este deprogramat şi curăţat de toate energiile nedorite (în unele cazuri ar  putea fi nevoie să se repete această procedură de trei ori, apoi se emite această intenţie prin cel de-al treilea ochi, sau pentru cei care nu sunt obişnuiţi să-şi folosească cel de-al treilea ochi, pot transfera această intenţie prin mâini, ca şi cum ar transmite energia vindecătoare REIKI prin mâini. Se vizualizează cum comanda – INTENŢIA – curge prin mâini în cristal sau se vizualizează cum intenţia curge prin al treilea ochi şi prin mâini. Puteţi exersa pentru a vă găsi propria metodă de lucru.

După ce cristalul este curăţat de programul iniţial, trebuie reprogramat. Şi pentru reprogramare se foloseşte INTENŢIA. Unele programe sunt de comandă iar altele sunt de „subprogramare”. Cristalele se pot programa cu mai multe programe în acelaşi timp.

Primul program de comandă este: „Vei canaliza numai acele energii care conţin programul iniţial al creaţiei nealterat şi care lucrează în concordanţă cu Voinţa Divină!”. A doua parte a programului este: „Vei avea capacitatea să te autopurifici!”, urmează apoi un subprogram: „Nu vei canaliza nici una dintre energiile care s-au disociat de Lumină!”. Alt subprogram: „Vei începe să lucrezi atunci când EU voi spune PORNEŞTE! şi te vei opri atunci când eu voi spune STOP!”. „Afirm că nimeni nu va putea schimba programul în afară de mine…(numele)!”.

Cristalele se pot programa şi pentru altcineva, spunând numele acelei persoane.

Se pot adăuga sau şterge atâtea subprograme câte se doreşte.

Cristalele se pot programa să ajute în desfăşurarea anumitor evenimente sau să aducă în viaţă anumite energii, de exemplu acelea ale Sinelui tău Superior, prezenţa lui „EU SUNT” sau pentru a activa capacitatea de a vă canaliza energiile dimensionale înalte. Se pot programa cristalele să faciliteze orice modalitate de vindecare.

Pentru a şterge sau adăuga programe de la distanţă, trebuie să se vizualizeze cristalul asupra căruia se va lucra prin adăugarea sau ştergerea programului. Se trimite comanda mental spre cristal, urmată de simbolul Hon Sha Ze Sho Nen. Simbolul va purtea mesajul către cristal şi-l va activa.

Cristalele reprogramate se pot folosi în diverse modalităţi.

Pentru a energiza pacientul şi pentru a curăţa şi purifica aura şi meridianele, se plasează cristalele cu vârfurile orientate spre interior, spre pacient. Se poate da, în acelaşi timp, pacientului energie REIKI. Schimbând poziţia cristalelor cu vârfurile îndreptate în afara pacientului, aceasta va avea ca efect scurgerea energiilor nedorite, scăderea temperaturii (în caz de febră), eliminarea inflamaţiei… Apoi se continuă şedinţa de vindecare prin aducerea cristalelor în poziţia anterioară, cu vârfurile spre pacient pentru a reenergiza şi echilibra pacientul încă o dată.

Cu ajutorul INTENŢIEI, a cristalelor, a vindecării, să se reprogrameze mintea sau conştiinţa sau conştiinţa structurilor celulare din corp, de exemplu, sângele, poate fi reprogramat să devină un cristal viu de lumină.

 

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *