PURIFICAREA, ÎNCĂRCAREA, ARMONIZAREA, PROGRAMAREA, DEPROGRAMAREA CRISTALELOR

 

Cristalele focalizează energia vindecătoare și sunt de ajutor pentru amplificarea luminii în munca noastră de vindecare.
Alegeți-vă cristalul intuitiv, după cum sunteți atrași de culoarea sa și de modul în care vă face să vă simțiți când îl țineți în mână. Țineți cristalul în dreptul celui de-al treilea ochi și observați orice vibrație care poate să apară și să arate dacă cristalul este viu și are energie vitală mare.
Imediat ce l-ați cumpărat, curățați-vă cristalul de încărcătura sa energetică anterioară. Cel mai bun mod de a curăța un cristal este să-l puneți direct la lumina soarelui timp de două sau chiar patru ore. Unii oameni recomandă cufundarea cristalului în apă sărata, însă această metodă poate deteriora unele cristale.
Încărcați-vă cristalul la lumina Lunii, în special în seara dinaintea lunii pline. Chiar dacă norii opresc lumina Lunii, energia ei va pătrunde totuși și va încărca cristalul.
Cristalele sunt puternice când sunt purtate ca bijuterii, ținute în mână, puse pe zonele rănite sau bolnave, deasupra chakrelor sau în casă. Multor oameni le place să doarmă cu cristale alături de pat sau sub pat, în timp ce pentru alții acest lucru este mult prea stimulator pentru a putea să doarmă.
Cristalele pot fi puse și în apa de baie, pentru a o încărca cu energie vindecătoare. De asemenea, ele pot aduce energie vindecătoare în apa de băut, dacă le punem în sticlă sau în pahar (desigur, fiți atenți să nu înghițiți cristalele!)
(Sursa – Doreen Virtue)

NOTĂ PERSONALĂ
REȚINEȚI:
Purificați cristalul, țineți-l în mâna stângă (eventual cu vârful în sus) și spuneți Invocaţia Luminii!
Invoc Lumina Cristului lăuntric,
Sunt un canal curat şi perfect
Lumina-mi este călăuză!
După purificare este indicat ca 33 zile să fie purtat cu dvs, să îl feriți de ochii altora, astfel se crează armonizarea între dvs și cristal.
Aceasta este varianta folosită de mine. Puteți să îl programați, de exemplu pt vindecare sau dragoste. Unii folosesc simboluri reiki pe cristal.
Puteți să îl deprogramati punându-l sub un jet de apă, încărcare la lumina soarelui, lunii, Invocarea Luminii, reprogramare după dorință.

Programarea cristalelor se poate face și cu simboluri Reiki. Am căutat și am găsit această metodă pe care am și aplicat-o.

Se ia cristalul între palme şi se foloseşte la început simbolul Sei He Ki, pentru a purifica piatra, se repetă de trei ori cel puţin sau de atâtea ori cât vi se spune (de către ghizi) sau după cât simţiți că este necesar. Apoi afirmați de trei ori despre cristal că este programat în conformitate cu programul iniţial al Dumnezeului Mamă şi Tată pentru creaţie.

În continuare afirmați de trei ori că cristalul va avea capacitatea să se purifice pe sine însuşi. Apoi se foloseşte simbolul Cho Ku Rei de cel puţin trei ori, apoi puneți sigiliul cu simbolul Hon Sha Ze Sho Nen de trei ori.

Acest tratament va amplifica puterea cristalului. Cristalele sunt capabile de a memora şi stoca mai multe programe în acelaşi timp.

 

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *